Bålpande – bedste pande til bålet

bålpandeEn bålpande er dit uundværlige redskab, når du befinder dig udenfor, uanset om det er i forbindelse med telttur, trekking tur eller camping.

Det er essentielt for dit fysiske og mentale velvære, at du er i stand til at lave sund, nærende og varm mad, så du kan give din krop den rette ernæring til at modstå udelivets udfordringer og fysiske anstrengelser.

Bålpander findes i mange forskellige designs, materialer og størrelser, så du kan finde den, som matcher dine behov og ønsker.

Vi har lavet en lang række anmeldelser af nogle af de bedste produkter på markedet, hvori du finder et bredt udvalg af forskellige produkter, så du kan være sikker på at finde den bålpande, der matcher dine behov.

MSR – Alpine Aluminiumspande

Alpine er et populært mærke for udstyr til friluftslivet, og deres produkter er kendetegnet af kvalitet, lang levetid og høj slidstyrke.

Alpine har produceret en enkel og praktisk pande til bål i 100% rustfri stål, som er designet med henblik på at give en jævn og stabil varmefordeling i hele panden.

Designmæssigt minder panden om en gryde, som minder om en almindelig model, der bruges til madlavning i køkken indenfor.

Alpine er kendt for at designe produkter med intelligente løsninger og detaljer, der har til formål at lette praktiske opgaver. MSR – Alpine Aluminiumspande er fremstillet med en varmespredende skive af aluminium i bunden, som sikrer dig en jævn og stabil fordeling af varmen.

Panden kan bruges af alle og er nem at opbevare.

Produktet har følgende specifikationer og fordele:

 • Fremstillet i rustfri stål
 • Enkel model som egner sig til mange forskellige anvendelsesformål udenfor
 • Nem at rengøre
 • Varmespredende aluminiumsskive i bunden for en stabil varme
 • Nem at håndtere med det ekstra lange håndtag.

Pandekagepande til bål 18cm i diameter

På campingturen eller til en hyggelig sommeraften omkring bålet er der brug for en pande, der er skabt til at blive anvendt af både store og små. Det er muligt at anskaffe denne type bålpande fra Harald Nyborg.

Pandekager er en populær og oplagt madret, som en bålpande egner sig til at kunne fremstille.

Til dette formål finder du en pande med en diameter på 18cm, som er designet i kraftige materialer.

Sikkerheds- og funktionsmæssigt har det stor betydning for anvendelsen, at panden er designet med et langt skaft, så store og små kommer på afstand fra bålet.

Skaftet er fremstillet af træ, som skaber høj slidstyrke og lang levetid på produktet. Træet er beskyttet af et stålrør, som gør det muligt at udnytte varmen fra bålet optimalt.

Det enkle design er nemt at rengøre, så panden kan bruges sæson efter sæson.

Produktet har følgende specifikationer og fordele:

 • Egner sig til campingture og sommeraftener omkring bål
 • Ideel bålpande til pandekager
 • Rustik design som gør det muligt for mindre børn at anvende panden
 • Ekstra langt skaft for sikker anvendelse
 • Slidstærke og holdbare materialer.

Paella bålpander

Paellapander er navnet på bålpander, som kan bruges til en lang række forskellige madlavningsformål. Det er pander, som kan bruges af både det erfarne friluftsmenneske samt af nybegynderen, som skal til at stiftet bekendtskab med livet udenfor for første gang.

Panderne findes i forskellige størrelser, så du kan vælge den model, der matcher dine madlavningsbehov.

Muurikka – Paellapande (40cm)

Muurikka har fremstillet en pande i elegant, koldvalset stål, som kan bruges til mange forskellige retter. Det enkle design gør det nemt at arbejde med panden, og med de 2 håndtag kan du nemt transportere panden fra bål til spiseplads.

Materialet gør det nemt for alle at lave mad med panden, da det koldvalsede stål sikrer dig, at maden ikke brænder på, og det sørger for en stabil varmefordeling.

Når du har brugt panden, skal du sørge for at opbevare den et tørt sted, efter du har rengjort den.

Produktet har følgende specifikationer og fordele:

 • Fremstillet i koldvalset stål for en stabil varmefordeling
 • Nem at rengøre
 • Skal opbevares et tørt sted
 • Designet med 2 håndtag.

Muurikka – Paellapande (45cm)

Støbejern er et populært materiale, som mange friluftsmennesker foretrækker, at deres bålpander er fremstillet af. Denne paellapande er fremstillet i 100% støbejern, som skaber en slidstærk model, der er så godt som umulig at slide op. Panden tåler at blive udsat for al slags vind og vejr samt forskellige metalredskaber, uden der forårsages slitage.

Med en diameter på 45cm kan der laves en masse forskellige madretter på panden.

Den helt store fordel ved støbejernspanden er, at den egner sig til at blive brugt til forskellige varmekilder. Den er fleksibel og kan bruges over et traditionelt bål, over grill eller sammen med en gasbrænder.

Produktet har følgende specifikationer og fordele:

 • Fremstillet i 100% støbejern
 • Slidstærk design med lang levetid
 • Kan bruges til mange forskellige madlavningsformål
 • Egner sig til at blive brugt til forskellige varmekilder (åben ild, grill og gasbrænder).

Muurikka – Paellapande (50cm)

Det har stor betydning for at skabe de mest optimale madlavningsforhold, at du kan udvælge dig Paellapander i forskellige størrelser med hensyn til diameter.

Til de større madlavningsbehov finder du en bålpande med en diameter på 50cm, som gør det muligt at tilberede mad til flere personer.

Denne pande er fremstillet af koldvalset stål, som giver en jævn fordeling af varme på hele pandens overflade. Det elegante og glatte materiale gør det nemt for dig at rengøre panden efter brug.

Det er vigtigt for at bibeholde pandens kvalitet og for at forlænge dens levetid, at den opbevares et tørt sted, når den ikke er i brug.

Produktet har følgende specifikationer og fordele:

 • Fremstillet i 100% koldvalset stål
 • Egnet til madlavning til flere personer
 • Nem at anvende og rengøre
 • Designet med 2 praktiske håndtag.

Muurikka – Paellapande (60cm)

Til de større madlavningsbehov er der brug for en bålpande med en stor diameter. Med en pande på 60cm kan du tilberede lækker og velsmagende mad over bål til flere personer.

Når du har brug for den bedste pande med en større overflade, er det vigtigt, at du orienterer dig mod pandens materiale. For at opnå det mest tilfredsstillende resultat med din mad, skal panden kunne give en jævn og stabil fordeling af varme på hele panden.

Denne pande er fremstillet af koldvalset stål, som sørger for optimal varmfordeling.

Panden er designet med 2 håndtag, som gør den nem at håndtere.

Produktet har følgende specifikationer og fordele:

 • Fremstillet i 100% koldvalset stål
 • Egnet til madlavning til flere personer
 • Nem at anvende og rengøre
 • Designet med 2 praktiske håndtag.

Stabilotherm bålpande med foldbart håndtag (32cm)

Til hyggelige bålaftener, på campingturen eller på teltlejren er der brug for en praktisk og funktionel bålpande. Denne model er designet som en stegepande uden kanter. Dette gør den egnet til fremstilling af blandt andet pandekager og spejlæg samt til at riste nødder eller kerner.

Den helt store fordel ved denne bålstegepande er, at den er fremstillet med et foldbart håndtag, så den er nem at opbevare og transportere.

Selve stegepanden er lavet af stål, mens det funktionelle og fleksible håndtag er designet af træ. Håndtaget er belagt med stålafslutning, som er med til at skabe sikkerhed i forbindelse med anvendelsen over bål.

Det flade design gør det muligt at bruge panden til mange forskellige madlavningsbehov. Den kan bruges af 1 eller 2 personer eller som redskab til en større gruppe.

Produktet har følgende specifikationer og fordele:

 • Fremstillet af slidstærke og holdbare materialer (stål og træ)
 • Flad stegepande
 • Afslutning af stål langs håndtag for en sikker anvendelse
 • Foldbart håndtag
 • Ideel som bålpande til pandekager.

Stabilotherm – stegepande i trækasse (21cm)

En bålpande er den ideelle gave til friluftsmennesket, og det er en gave, som vedkommende med sikkerhed vil få brugt.

Du kan forære vedkommende denne bålpande i klassisk og slidstærkt design med en medfølgende trækasse. Panden er skabt til at blive brugt til forskellige aktiviteter udenfor og er smart designet med et foldbart håndtag.

Materialerne er udgjort af hhv. stål og træ, som skaber lang levetid og høj slidstyrke på produktet.

Panden egner sig til mange forskellige madlavningsformål, og den er enkel at bruge for både det erfarne friluftsmenneske samt nybegynderen.

Håndtaget har en afslutning med stål, som skaber sikkerhed under madlavningen over bål.

Produktet har følgende specifikationer og fordele:

 • Slidstærke og holdbare materialer (stål og træ)
 • Egner sig som gave
 • Kan bruges af alle
 • Længden på håndtaget måler 26cm
 • Foldbart håndtag for praktisk opbevaring og transport.

Robens Tahoe Pan – bålpande i sort

Robens er mærket for produkter og udstyr til friluftslivet, som er skabt til at blive brugt igennem mange år.

Deres bålpande i sort er skabt i højeste kvalitet med materialer af støbejern og træ. Trods det klassiske design rummer produktet mange smarte og funktionelle detaljer. Som afslutning på håndtaget findes en ophængskrog, der gør det nemt at opbevare panden. Selve panden er skabt med respekt for udendørslivet og dets forhold. Panden er lavet med en blød runding langs bunden, som gør det nemt at rengøre produktet efter brug. Den bløde runding er med til at sikre, at du kan rengøre panden optimalt, så madrester ikke efterlades og skaber risiko for bakteriedannelse under opbevaring.

Materialet af støbejern skaber den mest slidstærke pande til udendørs brug, som kan holde i masser af år.

Det kraftige materiale er med til at sikre en stabil varme og en jævn fordeling af temperatur, så din madlavning bliver ensartet og tilfredsstillende.

Eftersom støbejern er et tungt materiale, er det oplagt at anvende panden i forbindelse med campingture eller hyggelige bålaftener, hvor der ikke er behov for at transportere produktet.

Bålpanden tåler at stå direkte på åben ild og kan derudover anvendes sammen med en rist som stabilt underlag på bål.

Produktet har følgende specifikationer og fordele:

 • Fremstillet af støbejern og bærer et træhåndtag
 • Oplagt til camping eller bålaftener i haven
 • Bålpande til mange forskellige madlavningsformål- og behov
 • Afrundet bund på panden for optimal udnyttelse af varme
 • Designet med ophængskrog
 • Har en volumen på op til 3l.

MSR – Ceramic Flex Pande

Denne bålpande tilgodeser alle de behov, som udendørslivet fører med sig. Den er funktionel designet med mulighed for at afmontere håndtaget, så den er nem at opbevare og transportere. Det praktiske materiale af aluminium skaber en let vægt, der gør panden ideel til ture og længerevarende ophold udenfor.

I samlet udgave vejer bålpanden kun 200 gram.

Selve panden er belagt af smart nonstick materiale, så maden udnyttes mest muligt. Belægningen gør det derudover nemt at rengøre panden, så du mindsker risikoen for bakteriedannelse.

Ceramic Flex Panden er skabt med ekstra høje kanter, så du kan tilberede mange forskellige måltider i naturen med den. Det praktiske materiale af aluminium er med til at skabe en jævn fordeling af varmen i hele panden.

Produktet har følgende specifikationer og fordele:

 • Fremstillet i aluminium
 • Smart nonstick belægning for en nem rengøring
 • Totalvægt på 200g
 • Aftageligt håndtag så panden er praktisk og fleksibel at opbevare
 • Ekstra høje kanter på pande.

Muurikka – stålwok (40cm)

Denne fleksible og funktionelle bålpande egner sig til masser af forskellige madlavningsformål. Den dybe pande kan bruges til alt fra kødretter over suppe til wokinspireret madlavning.

Bålpanden er egnet til at blive brugt til forskellige varmekilder. Den kan anvendes direkte over bål eller i forbindelse med opvarmning fra en gasbrænder.

Materialet er udgjort af koldvalset stål, som skaber en letvægts bålpande, som samtidig er nem at rengøre og vedligeholde.

For optimalt vedligehold anbefales det at opbevare produktet tørt, efter den er blevet rengjort.

Produktet har følgende specifikationer og fordele:

 • Fremstillet i koldvalset stål
 • Dyb bålpande som egner sig til mange forskellige retter
 • Enkel at anvende af alle
 • Simpel at vedholde og rengøre
 • Er egnet til at blive opvarmet fra forskellige varmekilder (åbne ild eller gasbrænder).

Muurikka – Wokdesignet bålpande med ben (43cm

Du får masser af anvendelsesmuligheder med din bålpande, når den er designet med ben. Denne model er fremstillet med 3 ben, som skaber en stabil placering over et bål. Designet med ben er med til at give dig mange muligheder for at tilberede lækre retter udenfor.

Det kan være en fordel for nybegynderen i naturen at have mulighed for at lave mad over bål med en pande, som har stabile ben. Med det stabile leje skal du ikke bekymre dig om sikkerheden ved at lave mad over bål.

Benene på denne wokinspirerende pande måler 22cm, som det er muligt at afmontere. Dermed kan du selv bestemme, hvordan du foretrækker at tilberede din mad udenfor.

Den dybe pande giver dig masser af muligheder for at lave forskelligt mad, så du får flest mulige variationsmuligheder med din madlavning i naturen.

Panden er lavet af varmvalset stål, som skaber en glat overflade, som er nem at rengøre. Der er monteret 2 solide håndtag i hver side, så panden er nem at håndtere og arbejde med udenfor.

Produktet har følgende specifikationer og fordele:

 • Fremstillet i varmvalset stål
 • Nem og enkel at rengøre
 • Det dybe design gør det muligt at tilberede mange forskellige retter med produktet
 • Aftagelige ben
 • Kan bruges til forskellige varmekilder
 • Kan anvendes af både det erfarne friluftsmenneske samt egnet til nybegynderen.

Muurikka – Universalpande (42cm)

Med en universalpande kan du lave alle de populære retter over bål, som hører sig til udendørslivet. Derudover får du et produkt, som er egnet til madlavning til flere personer. Med denne universalpande fra Muurikka kan du lave alt fra pandekager over spejlæg til bøffer.

Det har stor betydning for din anvendelse af en bålgryde, at den er fremstillet i slidstærkt materiale. Universalpanden er fremstillet i støbejern, som gør det muligt for dig at anvende forskellige redskaber til madlavningen – herunder metal.

Støbejern er det mest slidstærke materiale, du kan finde til pander og gryder til bål.

Universalpanden er designet med 7 små stegeflader, så du kan portionsfremstille din mad over bål.

Universalpanden er oplagt at blive brugt til hyggelige bålaftener eller til campingtur, hvor der ikke er behov for at transportere produktet, da det massive støbejern er et tungt materiale.

Produktet har følgende specifikationer og fordele:

 • Fremstillet i 100% støbejern
 • Kan bruges med forskellige typer af redskaber (herunder metal)
 • Høj slidstyrke og lang levetid
 • Egnet til at blive brugt til camping eller hyggelige bålaftener i haven
 • Egnet til fremstilling af mad til flere personer.

Stabilotherm – XL-stegepande til bål (28cm)

Til de hyggelige bålaftener derhjemme, på teltturen eller på campingpladsen er der brug for en stegepande til bål, som kan bruges af både store og små. Denne XL-stegepande er designet til at lave måltider til flere personer. Kanterne langs panden måler 2,3cm, så du kan tilberede forskelligt mad med produktet.

Det lange håndtag af træ med en stålafslutning gør det sikkert for alle at bruge produktet.

Produktet er fleksibelt og praktisk udviklet med et foldbart håndtag. Dette gør det nemt for dig at medbringe panden til og fra bålpladsen.

Panden er fremstillet af stål, som skaber et holdbart produkt, du kan lave masser af forskellig mad med i mange år frem.

Produktet har følgende specifikationer og fordele:

 • Fremstillet i stål og træ
 • Holdbart produkt der kan holde i mange år
 • Ideel til madlavning til flere personer
 • Fleksibelt og praktisk design med det foldbare håndtag
 • Langt håndtag (33cm) som højner sikkerheden omkring madlavningen ved bål.
Scroll to Top