Kampvest

En kampvest er en primær del af det basale sikkerhedsudstyr, som blandt andet anvendes til militære formål. Markedet for sikkerhedsveste er bredt, og det gør det muligt for enhver at finde den model, som matcher behov, ønsker og fysik.

Hos Outdoorsupply.dk kan vi præsentere et stort udvalg af forskellige kampveste fra de førende kvalitetsmærker såsom Tactical, Mil-Tec, Tasmanian Tiger og TacTec.

De mange produkter henvender sig ikke kun til militær- og politifolk. Vestene finder i stigende grad anvendes i landets fitnesscentre, hvor vægten fra vestene bruges som belastning til blandt andet crossfit øvelser.

Kampvest

5.11 Tactical – TacTec Plate Carrier Kampvest

5.11 Tactical er kendt verden over for at producere og designe kampveste i tæt samarbejde med det amerikanske politi og FBI. Dette skaber unikke og enestående produkter, som er fremstillet ud fra værdier om øget sikkerhed, komfortabelt design og høj ydeevne.

TacTec Plate Carrier er en vest, som er designet i letvægtsmaterialer, der gør den behagelig og fleksibel at bære. Selvom designet til vesten oprindeligt er tiltænkt militærbrug, egner vesten sig til at blive brugt i træningsrelaterede sammenhænge, hvor der bruges vægtplader.

Vesten bærer det slidstærke 500D nylon materiale på sin overflade, som gør produktet modstandsdygtigt overfor slid og slag.

Der er påsat et GrabDrag håndtag på vestens yderside i tilfælde af behov for effektivt at kunne trække sin makker væk i tilspidsede situationer.

Som følge af den justerbare talje kan vesten tilpasses individuelt. Den kan bruges af størrelse XS-XL.

Det er muligt at anvende forskellige størrelser af ballistiske plader i vesten.

Designmæssigt findes vesten i forskellige farvekombinationer. Dermed har du mulighed for at vælge det look, som matcher dit anvendelsesformål med vesten. Iblandt de 6 forskellige farver findes både et kamuflagelook samt mere neutrale helfarver. Som militærvest vil det være oplagt at vælge kamuflage designet, mens helfarver såsom Dark Navy eller Standstone kan være at foretrække til private anvendelsesformål.

Produktet har følgende fordele og specifikationer:

 • Designet med henblik på perfekt og komfortabelt fit
 • Kan anvendes både til træning og i militære sammenhænge
 • Bærer unikke og funktionelle detaljer for sikkerhed
 • Kan tilpasses individuelt (XS-XL)
 • Kompatibel med forskellige størrelser af ballistiske plader.

Tasmanian Tiger – Plate Carrier MKIV (militærvest)

Tasmanian Tiger er en udstyrsproducent, som er kendt for at designe og levere produkter i ypperste kvalitet til blandt andet militære formål. Tasmanian samarbejder i deres produktions- og udviklingsenhed med de tyske specialtropper.

Deres produkter er anvendt verden over.

Plate Carrier MKIV er en kamp- og militærvest, som er designet med sans for funktionelle og praktiske detaljer.

Vesten er udstyret med et aftageligt panel på forsiden. Som en særlig egenskab bærer vesten det velkendte MOLLE system, som står for Modular LightWeight Load-carrying Equipment. Dette system giver dig mulighed for at tilpasse vesten i henhold til dine behov for at bære tilbehør og grej. Du kan for eksempel påsætte magasiner, så du kan have dit supplerende udstyr organiseret.

Kampvesten fra Tasmanian Tiger er fremstillet i slidstærkt materiale, CORDURA 500D. Dette skaber en vest, som kan bruges igennem masser af år, og som kan modstå et stort omfang af slid.

Vesten findes i 2 størrelser – hhv. S/M og L/XL. Uanset hvilken størrelse du vælger, får du et produkt, som vejer under 2kg.

Produktet har følgende fordele og specifikationer:

 • Fungerer sammen med MOLLE system
 • Kan tilpasses forskellige behov for opmagasinering af grej
 • Nemt at påsætte magasiner og pouches
 • Fås i 2 forskellige størrelser
 • Kamuflage design fremstillet i slidstærkt materiale
 • Aftageligt frontpanel.

Mil-Tec – Laser Cut Carrier Vest

Mil-Tech er en tysk producent af udstyr til militær anvendelse. De er kendt for at producere udstyr og tilbehør med høj slidstyrke og funktionelle designs. Beklædningsgenstandene fra Mil-Tec er skabt til at kunne bæres i alt slags terræn og er designet med komfort i højsædet.

Laser Cut Carrier Vest er en enkel med funktionel militærvest i one size model, der kan tilpasses enhver voksen person. Vesten justeres nemt ved hjælp af velcroremmene, som er påsat skulderstropperne.

Laser-Cut-Loop systemet gør det effektivt for dig at kunne montere dit udstyr og grej. Foruden de udvendige opbevaringsmuligheder er der 2 inderlommer på kampvestens inderside. Derudover er der påsat D-remme langs begge skulderremme, som giver yderligere monteringsplads for grej.

Vesten findes i 4 forskellige nuancer og helfarver – hhv. sand, olivengrøn, kamuflage samt sort.

Vestens ydermateriale er fremstillet af polyester, mens fyldet er udgjort af polyethylen.

Produktet har følgende fordele og specifikationer:

 • Kan fungerer med MOLLE system
 • Praktiske D-remme langs skulderstropperne
 • Kan tilpasses og justeres i størrelsen
 • Velcrobånd både ved skuldrene samt bagpå
 • Vægt på 1,4kg.

Tasmanian Tiger – Combi Rig QR (militærvest)

Denne militær- og kampvest er udstyret med masser af praktiske detaljer for opbevaring og montering af udstyr. Det er muligt at montere pouches både på fronten samt på siderne.

Det er en flad vest, som fungerer med Quick Release system. Vesten er kompatibel med flere forskellige magasiner.

Remmene er forede for en komfortabel anvendelse, og de kan justeres i længderne i begge sider.

Det populære MOLLE system er placeret på de vigtigste punkter på vesten, så du altid har ubesværet adgang til dit vigtigste grej.

Produktet har følgende fordele og specifikationer:

 • Vægt på 1,35kg
 • Justerbare remme
 • Bungee rem og låg-flapper (kan begge afmonteres)
 • 2 praktiske, multifunktionelle lommer på hver side
 • Quick Release system
 • Udstyret med MOLLE system på de centrale punkter.

Mil-Tec – Plate Carrier Vest Gen II

Plate Carrier Vest Gen II er en gennemført klassisk og fuldendt kampvest, som er udstyret med MOLLE systemer både foran og bagpå. På vestens forsiden findes 3 magasinlommer.

På øverste del af vestens forsiden er der indsyet velcrostykker til montering af pouches.

Kampvesten er lavet i komfortable materialer, der er skabt til modstå slid og slag. Overfladen er fremstillet i holdbart polyester, mens de brede skulderstropper er fremstillet i termoplastisk gummi.

Vesten fås i forskellige nuancer, hvor der kan vælges mellem militærdesign i kamuflage look, sort helfarve eller olivengrøn som helfarve.

Produktet har følgende fordele og specifikationer:

 • 3 magasinlommer placeret på frontsiden
 • MOLLE systemer placeret både i siderne samt bagpå og foran
 • Fremstillet i 100% materiale af polyester
 • Stropperne er designet af fleksibelt, termoplastisk gummimateriale
 • Brede velcrostykker monteret på frontsiden til montering af pouches.

Tasmanian Tiger – Chest RIG LP (militærvest)

Markedet for funktionelle og moderne kampveste er bredt. De individuelle behov er med til at udvide markedet for militær- og kampveste. Tasmanian producerer veste, som kan passe til forskellige behov. Mens Plate Carriers betegner den klassiske vest, er Chest Rig en betegnelse for en mindre vest og basissystem.

Chest RIG har særlige egenskaber, som adskiller den fra den klassiske kampvest, Plate Carrier. Det er et basissystem, som fylder så lidt som muligt samtidig med, at hvert et stykke af vesten er udnyttet til at give mulighed for at opmagasinere ens vigtige dele og mest betydningsfulde grej.

Chest RIG LP fra Tasmanian Tiger er specialdesignet til soldaten og kan bruges sammen med en Plate Carrier eller en klassisk rygsæk.

På trods af det smalle og enkle design er der masser af funktionelle løsninger, som gør det muligt at montere pouches. Vesten er udstyret med det moderne og praktiske MOLLE system.

Som følge af målgruppen den er designet til, er vesten fremstillet i holdbart og slidstærkt materiale af TPU CORDURA 700D.

I tilfælde af tilspidsede situationer er det effektivt at afmontere vesten fra kroppen. Dette gøres ved hjælp af en lynlås, som findes på vestens frontside.

Chest RIG LP er designet i one size model, så det er muligt for enhver at bære den og tilpasse den til individuelle, fysiske behov. Vesten vejer under 0,5kg og kan fås i en række forskellige farvekombinationer og nuancer.

Produktet har følgende fordele og specifikationer:

 • Fremstillet i holdbart og slidstærkt TPU COUDURA 700D
 • Skabt til at blive båret sammen med en klassisk kampvest eller almindelig rygsæk
 • Laserskåret MOLLE systemer
 • One size model
 • Lynlås på front for en effektiv afmontering af vest
 • Fås i 4 forskellige farver.

5.11. Tactical – LBE Tactical Vest

Når du har brug for at kunne designe og bygge din egen kampvest, er LBE Tactical Vest fra 5.11. Tactical et oplagt valg. Med den får du et slidstærkt og holdbart basissystem, som du selv kan udbygge med pouches og lommer.

Vesten er flad og findes i 4 klassiske helfarver. Du kan selv vælge, hvor dine forskellige lommer og magasiner skal sidde på vesten.

Kampvesten giver dig et basissystem i højeste kvalitet, hvor du får spænder, der er fremstillet i solid plastik samt lynlås med lang levetid.

Denne vest egner sig til mange forskellige formål udenfor. Det kan være i forbindelse med militære øvelser, eller det kan være i forbindelse med ophold i naturen for friluftsmennesket, der har brug for at have sit vigtigste grej lige ved hånden. Det er op til hver enkelt bruger selv at designe sin kampvest, så det matcher ens behov for opbevaring af udstyr.

Der er indsyet skjulte lommer på vesten, som kan udnyttes til dokumenter eller personlige papirgenstande.

Produktet har følgende fordele og specifikationer:

 • Basissystem du selv kan bygge op
 • Kvalitetsmaterialer (YKK lynlås og solide spænder)
 • Fremstillet i Mesh nylon
 • Kan tilpasses i både længde og omkreds
 • Fås i flere nuancer
 • Kan anvendes til mange forskellige formål og af forskellige målgrupper.

5.11. – TacTec Plate Carrier sidepaneler

Når du har en kvalitetskampvest i design som Plate Carrier, er det ikke nok kun at fokusere på dette basissystem. Du kan have behov for at anskaffe dig tilbehør til din militærvest, som gør det funktionelt, og som kan udnytte alle dens egenskaber.

Har du en TacTec Plate Carrier, har du brug for sidepaneler til beskyttelse af dine ballistiske plader. Hver enkelt pouch har fastgørelsesremme, som sikrer dig stabilitet, uanset hvilket miljø og terræn du måtte befinde dig i.

De designmæssige detaljer er gennemført hos produkterne fra 5.11. Tactical. Du finder TacTec Plate Carrier sideplanerne i samme farver og nuancer, som du kan få på din kampvest.

Produktet har følgende fordele og specifikationer:

 • Kompatibel med TacTec Plate Carrier
 • Udstyret med fastgørelsesremme for at skabe ekstra stabilitet
 • Passer til 6×8 ballistiske plader
 • Beskytter dine plader optimalt
 • Mulighed for montering af ekstra opbevaringsløsninger.

Hvilken kampvest skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige udgaver af kampveste, som er en samlebetegnelse for basissystemer, der er beregnet til opbevaring af centralt udstyr og grej. Kamp- og militærveste anvendes ikke kun af professionelle politifolk samt militære styrker.

Privatpersoner kan gøre brug af de praktiske og funktionelle veste, som giver mulighed for at have sit basale udstyr tæt på kroppen.

Når du skal finde den vest, der vil bringe dig størst anvendelsesværdi, skal du vælge produkt i forhold til formålet med vesten.

Til militær anvendelse vil elementet omkring sikkerhed være det primære afsæt for at udpege den rette model.

For privatpersonen kan hensynet til mulighed for organisering af løsdele være det overvejende element.

Overordnet set findes der 2 former for kampveste:

 • Plate Carrier Vest
 • Chest RIG

Plate Carrier Vest er den model, som anses for at være den klassiske kamp- og militærvest. Som den amerikanske betegnelse antyder, er vesten designet til at bære plader til sikkerhed og beskyttelse.

5.11. Tactical er i blandt verdens førende producenter for kvalitetsveste til professionel brug. Deres Plate Carrier veste er skabt med netop sikkerhed og beskyttelse som primære hensyn. Derudover er der lagt vægt på maksimal komfort til fremstillingen af deres populære produkter.

Deres modeller er de mest omfangsrige designs, der findes på markedet. TacTec Plate Carrier Vest kan fungere sammen med sideplaner, som beskytter dine ballistiske plader.

Chest RIG er den anden udgave af kampveste, som har til formål at give opbevaringsplads for dit elementære udstyr.

Har du et stort behov for at selv at påsætte lommer og pouches, skal du gå efter de modeller, som er udstyret med MOLLE systemer.

Til privat anvendelse kan det være en fordel at vælge en kampvest, hvor du selv kan designe og udvide dit basissystem i henhold til dine opbevaringsbehov.

Hos Outdoorsupply.dk finder du markedets mest moderne og funktionelle kvalitetskampveste. Uanset hvad dit formål er, kan du finde den vest, som i bevægelsesfrihed, design, egenskaber og individuel tilpasning matcher dine behov.

Scroll to Top