Feltseng

På trekking turen, campingturen, teltturen eller helt fjerde anvendelsesformål er det nødvendigt med en god nats søvn. Med en felt seng er du sikret en behagelig og komfortabel soveposition.

Der findes mange moderne feltsenge, som blandt andet kan fås i militære udgave i kamuflage design.

Hos Outdoorsupply.dk er det vores mission at give vores kunder det største udvalg af forskelligt udstyr og tilbehør til friluftslivet.

Vi hjælper alle vores kunder med at kunne finde frem til den feltseng, som måtte matche individuelle behov og hensyn.

Vi kan også anbefale dig at besøge ferieudstyr.dk, der giver dig en god oversigt over feltsenge på tilbud. Du kan finde dem her.

Therm-a-Rest – LuxuryLite Mesh feltseng

Therm-a-Rest - LuxuryLite Mesh feltseng

i samarbejde med PriceRunner

Therm-a-Rest er anerkendt verden over for at specialisere sig i at producere og tilbyde det bedste udstyr til nattesøvn for friluftsmennesker. De står bag de mest moderne og prisvindende modeller af felt senge, som er designet til at blive brugt til længerevarende vandreture samt bjergbestigninger.

Konstruktionen på denne seng er udgjort af solide, ovale ‘fødder’ af let aluminium, som er i stand til at give sig afhængig af underlaget og forholdene. Det slidstærke liggeareal er fremstillet af åndbart Mesh, som giver dig maksimal komfort under søvn.

Feltsengen fås i 3 forskellige størrelser – hhv. normal længde, Large samt Extra Large. Uanset hvilken størrelse du vælger, får du en kompakt letvægtsseng, som vejer under 2 kg. Og uanset hvilken størrelse du vælger, bliver du hævet 11cm fra jordoverfladen.

Denne afstand er med til at skåne dig for fugt og kulde.

Den helt store fordel ved LuxuryLite Mesh sengen er, at den er mulig at folde og rulle sammen, så det kan opbevares i en rygsæk. Den tager ikke meget plads eller vægt i en vandrerygsæk.

Selvom modellen egner til professionelle og seriøse trekking formål, kan feltsengen bruges af alle typer friluftsmennesker.

På trods af det enkle men robuste design med slidstærke materiale kan sengen tåle en brugerbelastning på op til 150kg.

 • Produktet har følgende fordele og specifikationer:
 • Fremstillet af letvægtsaluminium samt slidstærkt PVC Mesh
 • Iblandt de mest moderne modeller af feltsenge på markedet
 • Kan anvendes til både professionelle samt amatørformål i naturen
 • Kan pakkes sammen til at blive opbevaret i en almindelig rygsæk
 • Vejer under 2kg
 • Fås i 3 forskellige størrelser
 • Enkel at slå op og folde sammen
 • Kan fungerer med Therm-a-Rest insekt net.

Nigor Nightjar Cot felt seng

Nigor Nightjar Cot felt sengDer kan være mange forskellige formål udenfor, som gør det oplagt med en solid seng i rustikt design. Denne seng er fremstillet med stel i bøgetræ og med liggeareal lavet i bomuldskanvas og er oplagt at blive anvendt til campingrelaterede formål.

Som følge af vægten på knap 10kg er det en fordel at bruge sengen til faste sengepladser, hvor der ikke er brug for at transportere den. Dette gør den perfekt som supplerende seng i sommerhuset eller ved bålpladsen.

Nigor Nightjar Cot er fremstillet til at kunne modstå en brugervægt på op til 120kg.

I udfoldet tilstand befinder liggearealet sig 43cm fra jordoverflade. Denne afstand skåner dig for træk, kulde og fugt fra jorden.

Der medfølger en praktisk opbevaringspose med håndtag til produktet, som sengen kan foldes sammen og befinde sig i, når den ikke er i brug.

Det slidstærke bomuldskanvas gør det nemt at tørre liggearealet af, så du kan være med til at vedligeholde holdbarheden og levetiden af din feltseng.

Produktet kan bruges af alle, da sengen er nem og enkel at folde sammen i et stykke uden løse enheder.

 • Fremstillet i slidstærke materialer af bøgetræ og kanvas
 • Egnet som supplerende seng i sommerhus, til camping eller telttur
 • Vejer 9,6kg i samlet stykke
 • Enkel at slå op og i
 • Kommer med en opbevaringspose med praktiske håndtag
 • Nem at vedligeholde og rengøre
 • God feltseng til afslappende formål i naturen.

Therm-a-Rest insektnet til feltseng

Therm-A-Rest - InsektnetDet er ikke kun det basale udstyr, du skal tænke på, når du vil sikre dig en uforstyrret nattesøvn i naturen. Tilbehøret har afgørende betydning for din anvendelse samt glæde ved dit udstyr.

De praktiske løsninger er gennemtænkt hos udstyrsproducenten Therm-a-Rest. Til overnatning i områder med høj forekomst af insekter er der brug for et insektnet til din fritliggende seng, som kan holde insekter væk fra dig under søvn.

Det særlige insektnet er designet til flere felt senge – herunder producentens egen kvalitetsmodel, Therm-a-Rest LuxuryLite Mesh.

Nettet fungerer som en teltoverdel til din fritliggende udendørsseng, der skal monteres langs rammen. Nettet stabiliseres af 1-pæls konstruktionen, der er skabt af åndbart og gennemsigtigt materiale.

Nettet fås i forskellige størrelser, så du kan vælge den udgave, der passer til din feltseng. De elastiske stropper langs nettet, gør det nemt for alle at kunne montere insektnettet til sengens bundkant.

 • Kan fungere med mange forskellige udgaver af fritliggende senge
 • Er designet med 1-pæls system så nettet er hævet over hele liggearealet
 • Strækbare syninger langs kanten så du sikrer dig et perfekt fit til din seng
 • Er designet med lynlås og lommer
 • Kan bruges til mange forskellige formål.

Therm-a-Rest Ultra Lite Feltseng

Therm-a-Rest Ultra Lite Feltseng

i samarbejde med PriceRunner

 

Therm-a-Rest står bag de mest funktionelle og moderne felt senge til friluftsmennesker på alle niveauer. Deres Ultra Lite model er iblandt de letteste modeller på markedet, og den egner sig i særdeleshed som soveareal til de krævende aktiviteter i naturen.

Feltsengen er designet med et varmereflekterende materiale som liggeareal, som gør den ideel til trekking ture, vandreture eller bjergbestigninger i kuldeomgivelser. Den varmende effekt skabes af ThermaCapture materialet på liggearealet, som er i stand til at udnytte og reflektere din egen kropsvarme.

Modellen findes i 2 forskellige størrelser – hhv. normal størrelse samt i Large. Uanset hvilken størrelse du vælger, får du et praktisk og funktionelt produkt, som vejer under 1,4kg.

Denne feltseng gør det nemt for dig at befinde dig i naturen igennem flere dage, da det er simpelt at slå sengen både op og sammen.

Den kan foldes sammen til at blive opbevaret i din rygsæk.

De i alt 6 støttende ben er med til at sikre en komfortabel nats søvn, da de sammen regulerer for ujævnheder på jordoverfladen.

Therm-a-Rest producerer udstyr til passionerede og ambitiøse outdoor personer, som har brug for den højeste kvalitet på deres udstyr og tilbehør til livet i naturen.

 • Regnes for at være iblandt de bedste feltsenge på markedet
 • Fremstillet af det varmereflekterende materiale ThermaCapture
 • Ideel til brug for krævende naturaktiviteter og længerevarende ophold udenfor
 • Oplagt til at blive anvendt til kølige omgivelser
 • Findes i 2 forskellige størrelser.

Bardani Apache Feltseng Midnight

Bardani Apache Feltseng MidnightDenne seng er den gode all around model, som kan bruges til camping samt mindre krævende ture i naturen. Felt sengen er en god begyndermodel, da den er nem at anvende og folde sammen. Er det første gang, du står overfor at opholde dig i naturen i forbindelse med en teltlejr, giver Bardani Apache sengen dig de løsninger, du har mest brug for.

Som følge af totalvægten på 7,2kg er det oplagt at bruge modellen til de formål, hvor du ikke har brug for at transportere sengen længere end fra bil til teltområde.

Med sin stabile og slidstærke ramme i stål skal du ikke bekymre dig om holdbarheden af dit produkt. Liggearealet er fremstillet af polyester, som er et fleksibelt og medgørligt materiale, der tåler al slags vejr. Overfladen er nem at vedligeholde og gøre ren med en våd klud, som du kan anvende efter behov.

Sengen står hævet et højt stykke over jordoverfladen, som kan være praktisk for mange personer. Den høje liggehøjde er komfortabelt af hensyn til både fysik og evnen til at opretholde en stabil kropstemperatur.

“Midnight” refererer til farven på sengens liggeareal, som kommer i en klassisk, dybblå helfarve.

Feltsengen har en bæreevne på op til 100kg og er nem at folde sammen i et stykke.

 • Ideel model til nybegynderen
 • Klassisk felt seng som egner sig til teltture hvor der ikke er behov for fysisk transport
 • Oplagt model til brug for camping eller som supplerende soveplads i sommerhus
 • Nem at folde sammen og slå op igen som følge af sin prædesignede konstruktion
 • Kræver minimalt vedligehold.

Nordisk – Rold Wooden Feltseng

nordisk rold wooden campingseng

i samarbejde med PriceRunner

Nordisk er kendt for at fremstille kvalitetsudstyr til friluftsmennesker på forskellige niveauer og med forskellige formål i naturen. Producenten står bag en lang række forskellige, basale produkter til ophold i naturen, og deres udstyr er skabt til at blive anvendt af både erfarne friluftsmennesker og af nybegyndere.

Med deres Rold Wooden Feltseng får du en liggeplads, som hæver dig komfortabelt op fra jorden med en afstand til jordoverfladen på 40cm. Denne afstand er med at sikre dig mod træk og kulde fra jorden, så du nemmere kan bibeholde din kropsvarmen igennem hele din nattesøvn.

Med en totalvægt på 8,4kg egner modellen sig til fritidsbrug i forbindelse med sommerhus, hyggelig telttur eller camping.

Sengen fremstår i et klassisk design med materialer af hhv. træ og bomuld, som sammen skaber en holdbar seng med lang levetid.

Som følge af den praktiske, prædesignede konstruktion er det nemt for alle at anvende sengen og slå den sammen og folde den ud igen. For optimalt vedligehold anbefales det at folde sengen sammen, når den ikke er i brug.

 • Slidstærke materiale af bøgetræ og bomuld
 • Nem at folde sammen og opbevare når den ikke er i brug
 • Egner sig til udendørsophold hvor der ikke er behov for fysisk transport af produktet
 • Komfortabel liggehøjde.

Grand Canyon – Alu Camping Ekstra Stærk Feltseng

Grand Canyon er et populært mærke for udstyr til friluftslivet med produkter, der er kendetegnet af høj slidstyrke, god kvalitet og funktionelle detaljer.

Når du har brug for en ekstra stærk feltseng, finder du Alu Camping modellen, som er fremstillet i en kraftig aluminiumramme.

Modellen er smart designet med 3 bærende fødder, som det slidstærke soveunderlag af polyester er strakt ud over.

Den moderne felt seng gør det behageligt at sove udenfor, hvor du er hævet fra jordoverfladen. Sengen kan anvendes af personer på op til 150kg. Sengen kan anvendes både til udendørs aktiviteter og fungere som ekstraseng derhjemme.

Sengen kan bruges af alle uanset forudgående erfaringer med overnatning i det fri. Det er nemt at slå sengen op og sammen igen. Sengen findes i 2 modeller – hhv. Medium og Large som varierer i dimensioner med hensyn til længde samt vægt. Mens Medium modellen måler 190cm i længden og samlet vejer 6kg, måler Large-modellen 210cm og vejer totalt 7kg.

Det har stor betydning for din frihed udenfor, at du kan slå din feltseng sammen og transportere den. Det kan du med denne modeltype, som kan pakkes sammen til at blive opbevaret i en transporttaske. Aluminium er med til at gøre sengen fleksibel og nem at transportere.

Kombinationen mellem holdbar aluminium og slidstærk polyester skaber tilsammen en seng, som kan anvendes igennem mange år.

 • Ekstra kraftig ramme fremstillet af stærkt aluminium
 • Kan håndtere en brugervægt på op til 150kg
 • Fås i 2 modelstørrelser (Medium og Large)
 • Olivengrøn polyester betræk som liggeareal
 • Enkel at folde sammen og slå op
 • Egner sig til overnatning både i haven og i den fri natur.

Grand Canyon Alu Camping bed

Det har stor betydning for din komfort, at du kan få en feltseng med ekstra store dimensioner. Campingsengen fra Grand Canyon fås i størrelse Large, som betyder ekstra længde samt bredde.

Denne model er designet i slidstærkt materiale af aluminium og er egnet til afslappende formål i naturen såsom telttur eller campingtur. Derudover er sengen ideel som supplerende sengeplads i sommerhuset. Den kan fungere som både behagelig soveplads eller komfortabel solvogn.

Det praktiske aluminiumsmateriale gør det nemt for dig at vedligeholde din feltseng, da den kan tørres af for støv og snavs med en våd klud.

Modellen kan modstå en brugervægt på op til 100-120kg og har en samlet vægt på 6,7kg.

 • Ekstra stor model med stor liggeoverflade
 • Fremstillet i slidstærkt aluminium
 • Ideel som supplerende soveplads eller solvogn til camping eller sommerhus
 • Kan foldes sammen og opbevares i den medfølgende transportpose
 • Liggehøjde på 42cm over jordoverflade.

Robens Settler Bed – militær feltseng

Denne militære felt seng er fremstillet med de løsninger, som har størst betydning for dig, som opholder dig udenfor i naturen. Sengen har et enkelt design i naturlook, som er nem at folde sammen til at kunne blive transporteret på teltture, trekking ture og lignende aktiviteter udenfor. Rammen er fremstillet af stål, som skaber et stabilt fundament. Liggearealet er designet af netstof Oxford Polyester, som sikrer dig et komfortabelt og åndbart liggeunderlagen. Den store fordel ved sengen er dens fleksibilitet samt dens minimale behov for vedligehold. Den kræver blot en våd klud efter behov.

Den er nemt for alle at samle og egner sig til både det erfarne friluftsmenneske samt for nybegynderen. Med en brugervægt på over 100kg kan både mand og kvinde komme til at sove behageligt og komfortabelt.

Feltsengen hæver dig tilpas op fra jordoverfladen, så du er skånet for kulde og fugt.

 • Fremstillet af hhv. stål og netstof i polyester
 • Kan modstå en brugervægt på op til 120kg
 • Nem at folde sammen for praktisk opbevaring i den medfølgende transporttaske
 • Kræver minimalt vedligehold
 • Kan bruges af alle typer friluftsmennesker og til mange forskellige formål.

Hvordan vælger jeg den bedste feltseng?

Den bedste felt seng afgøres af individuelle behov og hensyn. Der er forskel på, om du brug for en militær feltseng til krævende formål og aktiviteter i naturen, eller om du har brug for en komfortabel sengeplads til campingturen eller i sommerhuset.

De mange forskellige modeller egner sig til forskellige typer af friluftsmennesker.

Når du skal vælge den model, som vil give dig størst glæde og anvendelsesværdi, skal du forholde dig til nøgledetaljer om hvert produkt.

 1. Vægt på produkt
 2. Materialer og brugervægt
 3. Særlige hensyn.

Vægten er et afgørende forhold, som du skal forholde dig til i forhold til dit anvendelsesformål. Har du brug for at kunne transportere og opbevare din feltseng i en vandrerygsæk, skal du gå efter letvægtsmodellerne, som kan foldes sammen til så godt som ingenting at fylde.

Hvis du derimod har brug for en behagelig soveplads eller liggeareal til campingturen eller i sommerhuset, kan det være en fordel at vælge de tungere modeller, som skaber en robust konstruktion.

De moderne feltsenge er skabt af forskellige materialer, som får betydning for både vedligehold og rengøring. Materialerne varierer i bæreevne, og du skal derfor holde øje med hvert produkts maksimale brugervægt, når du skal vælge den bedste seng til dine behov.

Der kan være særlige forhold og hensyn, som du skal vælge din feltseng i forhold til. Disse kan dreje sig om kvalitet af materiale på liggeareal samt højden på liggearealet.

Der kan være fysiske hensyn, som gør det oplagt at vælge de senge, der har en liggehøjde på 30cm og derover. Derudover kan der være anvendelsesrelaterede hensyn, som gør det nødvendigt at vælge de professionelle kvalitetssenge, der er designet med et varmereflekterende materiale som liggeareal.

Hos Outdoorsupply.dk kan du være sikker på at finde den model, som sikrer dig masser af nætters uforstyrret søvn i naturen.

Hvis du i virkeligheden er på udkig efter en feltseng, der også kan bruges som gæsteseng, så kan du tage et kig på Forbrugerguides.dk, hvor de har skrevet en guide til valg af gæsteseng.

Scroll to Top