Super sjov og god transport, på en og samme tid

2 på el løbehjul

info-billede

El løbehjul er kommet for at blive. Ikke alene er de super sjove, de er faktisk også temmelig gode til deres formål, som jo altså i bund og grund er transport.

De gammeldags løbehjul, som vi kender dem fra barndommen, ville heller ikke rigtig dø. de havde perioder hvor andre former for leg og transport var sjovere, men de vendte hele tiden tilbage.

El løbehjul blev lidt grint af og mobbet i deres spæde vorden. Nu er både latter og mobning forstummet.

En smart måde at komme rundt i byen på

El løbehjul er faktisk en rigtig smart og effektiv måde at komme rundt i byen. Mange firmaer har samarbejde på tværs af byerne, for dem er det en klar fordel, at kunne springe på et El løbehjul og være fremme inden for kort tid. At starte en bil eller hoppe på en bus ville i mange tilfælde betyde dobbelt så lang transporttid.

Ikke kun firmaer har gavn af El løbehjul

El løbehjul er for alle. Bor du i byen, vil du hurtigt opleve fordelen ved et El løbehjul på de korte strækninger. S-toge, busser, letbaner og hvad der ned ellers findes i byerne, er super smart, men kan ikke rigtigt bruges på de korte strækninger. Desuden er S-toge, busser, letbaner og alt det andet, altid i faste ruter, det er et El løbehjul jo, i sagens natur ikke.

Eje eller leje El løbehjul

Om du selv vil eje et lækkert El løbehjul og altid havde det til rådighed, eller benytte dig af en af de mange leje ordninger er helt op til dig selv.

Der er mange muligheder for, via en app, at leje et El løbehjul, men det er ikke sikkert at du altid kan få fat i et, lige i nærheden af hvor du er.

Ejer du dit El løbehjul ved du altid hvor det er og behøver ikke gå gade op og gade ned, for at få fat i det. Rent økonomisk er det hurtigt tjent ind, selv at eje et El løbehjul.

Køb El løbehjul til dit firma

En ny trend er at du hverken behøver eje eller eje, fordi din chef selv har indkøbt et antal El løbehjul, som du enten frit kan benytte, eller som du kan bruge i arbejdstiden. El løbehjul er både en fordel for din chef og for dig.

Scroll to Top