Udfold dine musikalske talenter under åben himmel med instrumenter

Guitar under åben himmel

Er du vild med outdoor og musik? Hvorfor ikke kombinere begge dele? Med dette menes ikke blot, at du kan medbringe et par høretelefoner, så du kan lytte til musik. Der er nemlig også mulighed for at medbringe instrumenter, du kan spille på.

Ikke alle er interesserede i at spille musik, mens andre er vilde med det. De fleste holder det dog til deres eget værelse eller studie. Det behøver man faktisk ikke, for der findes flere instrumenter, du kan have med dig, hvis du f.eks. tager på en telttur.

Fyld naturens stilhed med musikalske toner

Tager du dine musikinstrumenter med på telt- eller vandretur, kan du nyde de musikalske toner, du selv skaber i naturens stilhed. Har du ikke prøve dette før, vil du blive overrasket over, hvor anderledes det føles sammenlignet med at sidde derhjemme.

Det er naturligvis ikke alle musikinstrumenter, der er praktiske at have med på en telttur i det fri. Har du planer om at tage bilen til en teltplads, er det naturligvis en kende lettere, end i tilfælde af, at du vil vandre dybt inde i en skov.

Spiller du ikke på et instrument i forvejen, men skal du vælge et, du kan lære at spille på, bør du vælge ét, der er nemt at have med. Det kan f.eks. være en ukulele, en mundharmonika eller noget helt tredje.

Er du typen, der altid har haft et ønske om at lære at spille på trommer eller klaver? I så fald skal du ikke tøve med at kaste dig ud i det. Du skal dog huske på, at det ikke er disse instrumenter, der er lettest at have med på en tur i telt eller på en vandretur.

Du kan lave musik med en bærbar PC

Spiller det ikke den store rolle for dig, om du laver musik med fysiske musikinstrumenter, kan du faktisk sagtens undgå det. I dag er det nemlig muligt at lave musik, hvis blot du har en bærbar PC til rådighed. Der findes nemlig software i massevis, der gør dette muligt.

Vil du blot have muligheden for at fordybe dig i den musik, du ønsker at skabe, og har du derfor valgt at søge ud i naturen, behøver du faktisk kun at have en bærbar PC med. Det kræver dog, at du har et eller flere stykker software, der er lavet til musikproduktion.

Hertil er det ikke alle bærbare PC’er, der er kraftfulde nok til at kunne køre disse programmer. Det er sjældent høje krav, der stilles til din PC, men har du en enhed, der er mange år gammel, er det ikke sikkert, at du vil kunne bruge den til dette formål.

Scroll to Top