3 stykker tøj du ikke må glemme på skiferien

Skiferien er en fantastisk måde at holde ferie på, men det kan også blive en dårlig oplevelse, hvis man ikke lige får alt ski tøjet med. I dette indlæg giver vi en liste over 3 ting, som du ikke må glemme at tage med på din skiferie. God fornøjelse.

Din skibukser

Skibukserne er essentielle, hvis man gerne vil have en god skiferie, det er de fordi de holder en varm, når man suser ned af bjerget. Derudover holder de sneen væk, hvis man er så uheldig at styrte eller lignende. Uden skibukser, så bliver det en kold tur, og de er oftest rigtig dyre at købe når man er på et skiresort.

Skibukser kan fås i mange forskellige varianter, og det er faktisk altid en god idé at have 2 par med, da de hurtigt kan blive våde, hvis man glemmer at putte dem i et varmeskab.

Dine skibriller

Uden skibriller, så er det stort set umuligt at køre ned af et bjerg, uden det bliver en ubehagelig oplevelse. Det er det fordi den kolde luft, som suser ind i øjnene på en, ikke er særlig rar at have med at gøre. Skibriller er ligesom skibukser også dyre, og de er bestemt ikke billigere, hvis man skal købe dem tæt på bjerget.

Skibriller anbefaler vi også, at man har mere end et par af, eller at man har et par, hvor det er muligt at skifte glasset i dem. Det gør vi fordi de forskellige glas er lavet til forskelligt vejr, og derfor fungerer bedst, hvis de bruges i de forhold de er lavet til.

Mangler du skibriller, så kan du købe et par her: https://skioutlet.nu/kategori/ski-briller/

Skistrømper

Hvis man først har kolde fødder, så fryser resten af kroppen. Derfor er det vigtigt, at man husker at få nogle gode skistrømper med, som kan holde en varm hele dagen lang. Vi har en hovedregel der hedder, at hvis du skal afsted 6 dage, så har du 3 par strømper med. På den måde er du sikret, at du altid kan ligge et par til tørre, samtidig med, at du har et par du kan tage på som er behagelige på tidspunktet de bruges.

Skistrømper er ikke det dyreste, men der er stadig penge at spare, hvis man har dem med hjemmefra fremfor at skulle købe dem for bunden af bjerget.

Scroll to Top