Bliv klar til din outdoor rejse med dette udstyr

outdoor rejse

Er du ved at gøre klar til din næste outdoor rejse, og tænker over, hvilket udstyr der er et must? Om det er din første tur eller du har prøvet det før, kan det altid være godt med lidt ekstra fifs. Her i artiklen kan du læse om nogle af de stykker udstyr, der er gode at have med på din outdoor rejse.

Køkkenudstyr

Hvis du skal campere i naturen, er det vigtigt, at du kan lave mad der. Det er derfor vigtigt med noget godt køkkenudstyr. Det der kendetegner noget godt køkkenudstyr, er bl.a. at det let kan pakkes ud og sammen og rengøres. Derudover er det også vigtigt, at det ikke fylder så meget, så det ikke optager al pladsen i rygsækken. Man kan ofte købe sæt, der indeholder både gasbrænder, gryder og låg. Fordelen ved sæt er, at de passer sammen og dermed fylder mindre, når de skal pakkes ned.

En god kniv

Du undrer dig måske over, at en god kniv ikke hører under køkkenudstyr. Dette skyldes, at kniven er en så vigtig del, at den fortjener sit eget afsnit. En god kniv kan nemlig både bruges til madlavningen, hvor man måske skal skære i kød eller grøntsager, og til f.eks. at snitte i grene, når der skal bygges et shelter. Det er også en god ide at få en schweizerkniv, så du kan få flere funktioner i en.

En rummelig rygsæk

Det mest basale og dog noget af det vigtigste er rygsækken. Det er heri, du skal have alt dit udstyr, og det er den, du skal bære på ryggen hele vejen. Det er derfor vigtigt, at det er en rummelig rygsæk, så den kan have alle dine ting. Derudover er det vigtigt, at den sidder god på ryggen, og er god til at fordele vægten, så al vægten ikke ligger på dine skuldre. Det kan også anbefales at få en rygsæk, hvor rummene er delt godt op, så du kan organisere dine ting godt.

Ildstål

Når du skal leve udendørslivet, er et ildstål godt. Med et ildstål kan du nemt tænde gløder til at lave et bål med. Fordelen ved ildstålet er også, at det ikke kan løbe tør for ”ild”, som en lighter f.eks. kan. Og det gør heller ikke noget, hvis det bliver vådt, som det f.eks. gør ved tændstikker. Det er derfor den mest praktiske måde at medbringe ild.

Lygter

I naturen er der ingen gadelamper. Hvis du skal have mulighed for at se om natten, skal du derfor medbringe dit eget lys. Dette kan være i form af en lommelygte eller en pandelampe, hvis det skal være lidt mere praktisk. Sørg bare for at købe noget med lang batteritid, og som er vandtæt, så du ikke pludselig står uden lys.

Find billigt udstyr på tilbud

Der er rigtig meget udstyr, som man skal have med på et outdoor eventyr. Det kan derfor godt gå hen og blive rigtig dyrt, hvis du ikke ejer noget af det i forvejen. Især hvis man skal have noget udstyr af ordentlig kvalitet, kan det godt komme op i nogle høje priser. En mulighed for at få købt udstyret uden at miste hele din opsparing er at købe det på tilbud. Der findes især en dag på året, hvor de flest butikker har tilbud, nemlig Black Friday. På black-friday-tilbud.dk kan du finde en oversigt over, hvilke butikker der har Black Friday tilbud. Du kan finde en oversigt med tema, hvor du så kan fokusere på de butikker, der sælger udstyr til outdoor rejser.

Scroll to Top