Hav altid en gæsteseng klar – Du ved ikke hvornår du får brug for den

sover på græsset

Det er altid en god ide at have en gæsteseng klar. Det kan måske umiddelbart lyde lidt voldsomt, men faktisk kan du nemt sørge for at have en seng klar til når du skal have overnattende gæster. Det er sådan en situation der ofte kommer bag på folk. Det kan være helt spontant efter en fest, at en ven har brug for overnatning, eller hvis en bekendt lige er i nærheden og har brug for et sted at sove en enkelt nat.

Ofte ender det med lidt af en hasteløsning, hvor der i bedste fald bliver redt op på sofaen. Det behøver dog ikke at være sådan. Vi ser i denne artikel nærmere på et par nemme muligheder til gæstesengen.

En foldemadras er en nem og praktisk løsning som gæsteseng

Den første mulighed vi vil nævne her er foldemadrassen. En foldemadras er en skummadras i enkeltseng-størrelse som kan foldes sammen eller pakkes ud efter behov. Hver sektion har normalt en vis tykkelse, så du sover behageligt på den udfoldet. På samme tid bliver foldemadrassen nærmest kvadratisk, når den er slået sammen. Det betyder, at du sagtens kan bruge den som en puf, når den ikke er foldet ud.

En sammenklappet foldemadras kan sagtens falde naturligt ind på et kontor. Dermed kan foldemadrassen blive en integreret del af den normale indretning. Når du endelig skal bruge en gæsteseng kan du bare folde madrassen ud og redde op. Så har din overnattende gæst et lækkert og behageligt sted at sove.

En moderne luftmadras er rummelig og har god komfort

Hvis du heller vil have en løsning som helt kan pakkes væk er en luftmadras det oplagte valg. Den billige løsning er enkeltsengs-størrelsen, som måske også er lidt i den tarvelige ende af skalaen. Hvis du virkelig vil have en behagelig seng med god komfort og plads skal du investere lidt mere.

Overvej at købe en dobbeltseng luftmadras med motor. Når den er slået sammen fylder den ikke så meget, og den kan sagtens gemmes væk i et skab eller under sengen. Når den skal bruges sætter du bare stikket i stikkontakten, og så sørger motoren for at blæse luft i madrassen. Det er utroligt nemt, og du får faktisk en lækker seng at sove i som tilmed er oppe omkring normal sengehøjde.

Når du skal pakke sengen sammen igen er der en indstilling der får motoren til at suge luften ud af madrassen igen. Det bliver simpelthen ikke nemmere med denne løsning.

Du har altså ingen undskyldning for ikke at have en anstændig gæsteseng klar, når du har overnattende gæster.

Scroll to Top