Det bedste regntøj til din outdoortur

regntøj til det danske vejr

Uanset hvor turen går hen i det fri, kan det være en rigtig god idé at have styr på regntøjet. Det kan aldrig helt være til at forudse, hvornår himlen åbner for sluserne, og det pludselig står ned i stænger. Det er aldrig rart at blive helt kold og gennemblødt, fordi regntøjet ikke var blevet pakket ned i tasken. Der findes meget forskelligt slags tøj, som kan passe lige præcis til det formål, som du skal bruge det til. Det kan være, at du leder efter en åndbar regnjakke, eller at din regnjakke skal være længere end gennemsnittet.

Det danske vejr

Det danske vejr er aldrig helt til at finde ud af. Det kan være meget uforudsigeligt, og det er aldrig til at vide, om vandet lige pludselig styrter ned fra himlen. I gennemsnit regner det 179 dage i Danmark, og derfor er det altid en rigtig god idé at have pakket regntøjet med i tasken, når du tager på outdoortur.

Det kan ofte være dyrt at skulle ud og anskaffe sig et helt nyt sæt regntøj. Det kan især blive en dyr omgang, hvis regntøjet til outdoorturen skal være i en rigtig god kvalitet. Det behøver dog ikke være dyrt at købe regntøj til det danske vejr. Du kan finde billigt regntøj, så der også er råd til at købe andet udstyr til outdoorturen.

Tøj til formålet

Der kan være meget forskellige formål med regntøjet til turen. Hvis du skal bruge en jakke, du hurtigt kan tage på, kan du overveje at købe en regn-poncho. Regn-ponchoen er lang, så du behøver ikke at købe regnbukser til, og desuden er den hurtig både at tage på og af igen. Hvis du derimod skal bruge gode regnbukser, der sidder godt, kan du overveje at købe regn-overalls. Sådan nogle overalls sidder godt til, og der er ingen fare for, at de falder ned.

Hvis du i forvejen har pakket meget ned i tasken til din outdoortur, kunne du overveje at investere i en letvægtsregnjakke. Det er super smart på turen, fordi den hverken fylder eller vejer meget. Der følger desuden også regnbukser med, der også er letvægt.

For nogle mennesker handler regntøj ikke bare om det praktiske, men udseendet på jakken må også gerne have noget at sige. Det kan både være udformningen af jakken, eller det kan også være farven på jakken. Der findes et væld af farver på diverse regnjakker, og det handler derfor bare om, at du finder din yndlingsfarve. Det kan også være, at du bliver introduceret til en helt ny farve, og finder ud af at den faktisk klæder dig. Når du har fundet dit regntøj, er du klar til at begive dig ud i det uforudsigelige danske vejr.    

Scroll to Top