Rejs med landsholdet og EM

rejs med landsholdet

Det var ikke nogen pæn kamp, da det danske landshold spillede mod Irland. De danske drenge i rødt og hvidt sikrede sig dog en plads til Europamesterskaberne i fodbold 2020. Det er stort, men endnu større er det, at der skal spilles mindst to kampe i Parken.

Det bliver en fodboldfest uden lige, og til dét kræver det hele rette roligan tøj. Det bliver ikke kun Parken, der skal fyldes med røde og hvide farver – også stuerne derhjemme, barerne og de grønne fællesarealer kommer til at fyldes med festglade mennesker. Sommeren 2020 bliver én man husker.

En roligan på udebane

Selvom EM afholdes i Danmark i år, afholdes den også i hele 11 andre byer. Det hele kulminerer på Wembley Stadion i England, hvor finalen skal spilles. Forhåbentlig når de danske drenge så langt, men selv hvis ikke de gør, er der masser at fejre.

Er man inkarneret fan, skal man måske en tur rundt med landsholdet til samtlige af deres kampe. I gruppespillet skal kampene fordeles mellem København og Rusland, så derfor bliver det altså en tur over mod de røde russere. Her skal man have forsynet sig med klaphatte og vikingehorn, så man virkelig kan understrege, at man er dansker – og undgå at blende ind i det røde hav af russere.

Du har brug for det rette udstyr

Er man gammel nok til at huske sejren i ’92, kan man måske allerede mærke stemningen. Uanset alder bliver festligheder store, når den første landskamp fløjtes igang. Derfor skal vi have fat i vores fineste nationale farver, så vi kan vise vores stolthed til nationen. Køb det nødvendige udstyr her.

Der skal pyntes op i hjemmene. Flag hænges op, øl stilles på bordet og der bliver tændt for grillen. Det kan være man allerede skal søge ferie i de kommende uger EM spilles, så man er sikker på at kunne klistre sig til tv’et.

Husk også at supplere dit roliganudstyr til en landskamp med noget godt outdoor-udstyr. Det kan godt blive koldt på stadion – især hvis Danmark er bagud. Derfor er det altid rart at være dejlig varm i noget godt outdoor-tøj.

EM 2020 i Parken

Der er ingen tvivl om, at det bliver en hel speciel oplevelse at have EM på hjemmebane. Ikke kun for landsholdet, men for hele nationen. En begivenhed som dette samler de fleste foran tv’et derhjemme – ligegyldigt om man kan lide fodbold eller ej. Det er vores patriotiske følelser, der får frit løb.

Måske kan du selv huske tilbage på lignende oplevelser? Da Håndboldherrerne vandt guld. Eller da Kasper Schmeichel redder Modrics straffespark og kampen ender i en nervepirrende straffesparkskonkurrence. Uanset hvordan resultatet bliver for de danske drenge, så vil EM på hjemmebane være en oplevelse for hele landet. Roligantøjet skal på. Klaphatten skal på. Vi skal skåle i øl og kickstarte sommeren. Der er masser at glæde sig til – og du kan allerede nu begynde at shoppe det helt rette tøj til festlighederne.

Scroll to Top