Dit sommerhus skal være din trygge base – Sådan gør du

trygge rammer

Et sommerhus er en unik mulighed for at slippe væk fra hverdagen, når du har allermest brug for det. Her kan du nyde din fritid omringet af lige de ting, du elsker. Du kan gå lange ture, cykle i flot natur, windsurfe, få læst de bøger du finder spændende og bruge tid sammen med familien.

For at dit sommerhus skal kunne fungere som den perfekte base til afslapning, er det ideelt at sætte fokus på din indretning. Det er nemlig alfa og omega, at du føler dig godt tilpas i sommerhuset.

Der er mange ting at tage stilling til, hvis dit sommerhus skal give den helt rigtige følelse af velvære og afslapning. Bestemte farver på væggen kan være med til at give en følelse af ro og velvære, og de rigtige møbler er også vigtige, hvis du vil skabe et trygt sted at vende tilbage til efter en lang og aktiv dag. Undervurdér heller ej betydningen af gardinerne.

Gardiner spiller en stor rolle for din indretning

Gardiner er næppe din første bekymring, når du skal indrette et nyt rum. Men gardiner har en yderst vigtig funktion, når det kommer til at få sommerhuset til at spille. De helt rigtige gardiner kan nemlig være med til at skabe det bedst mulige lysindfald, være med til at justere temperaturen i rummet og desuden pifte indretningen op.

Bruger du også stuen som soverum eller gæsteværelse? Så er det vigtigt for søvnkvaliteten, at der kan blive mørkt i rummet, ligesom det er en fordel, hvis varmen kan holdes ude i de varme sommermåneder.

For mange er det også vigtigt, at gardinet tilføjer en æstetisk kvalitet i indretningen. Og dét kan være svært at vurdere, når du står nede i en butik. Derfor skal du ringe til den rullende gardinforretning i København. De kommer ud til dit sommerhus med et stort udvalg af moderne gardiner i høj kvalitet. Så kan du se, hvordan gardinerne ser ud hjemme i dit sommerhus. Gardinbussen kommer også gerne med vejledning og bidrager med ekspertise i forhold til, hvilke gardiner der kan gøre dit indeklima helt optimalt.

Derfor er gardiner og indretning vigtigt for sommerhuset

Mange tager i sommerhus, fordi det ligger tæt på vandet. Måske har de også en båd eller surfbræt, som bruges fra morgen til aften. Andre hopper på cyklen eller tager løbeskoene med og bruger mange timer på landevejene, på stranden eller i skovene, når de er i sommerhus.

Efter en lang dag på vandet, eller hvor man på anden måde har dyrket det aktive liv, er det vigtigt, at man kan komme hjem og slappe helt af. Derfor er det essentielt, at dit sommerhus er helt rigtigt indrettet, så du føler dig tilpas.

Scroll to Top