Dette udstyr bør enhver campist ønske sig

aktiv campist

Skal du finde en gave til en i familien eller vennekredsen, der er vild med at campere? Så er det oplagt at vælge en gave, der relaterer sig til camping-livsstilen. Herunder får du en række forslag, du kan bruge som inspiration.

Campister elsker outdoorlivet. Det er der ikke noget at sige til, for camping er og bliver danskernes foretrukne ferieform. Det er en simpel og nem måde at få et tiltrængt pusterum fra hverdagen på, og intet tyder på, at det er en tendens, der er på vej væk.

Hvis du kender en, der er vild med at campere, kan du med fordel investere i en gave, der relaterer sig til livsstilen. Der findes masser af oplagte muligheder, og herunder får du en række gode bud på de bedste gaveidéer til campisten, der kan fungere som inspiration.

#1: En gasgrill

En gasgrill er praktisk, da man slipper for at skulle fyre op med kul hver gang. Det er blandt de anbefalede gaveidéer til campisten, da en gasgrill samtidig er lettere at gøre rent end en almindelig grill. Hvis du er i tvivl om, hvilken model du skal vælge, så er Weber et godt bud, da de har et stort udvalg af forskellige udgaver, som alle egner sig perfekt til campingpladsen.

#2: Et brætspil

Det hele må gerne gå lidt langsomt og være analogt, når man camperer. Her er et brætspil en oplagt idé til en gave, da det sikrer hyggeligt samvær med dem, man er afsted med. Samtidig er det en forholdsvis billig gave, der helt sikkert vil bringe glæde.

#3: Et telt, der holder

Der er forskel på, om man camperer med en campingvogn eller i telt. Uanset hvad er der behov for et telt, der kan bruges til enten at sove i selv, eller til når der kommer gæster og besøger en på campingpladsen.

Du vil aldrig gå helt galt i byen med et moderne telt, men du bør sørge for, at det er af god kvalitet, så det kan holde til vind og vejr. Samtidig er det oplagt at vælge et af en vis størrelse, så der er plads til både dig og dine eventuelle medcampister.

#4: En cykel, der egner sig til campingpladsen

En cykel er en god gave – særligt hvis du vælger en lille model, der kan foldes sammen, så den er til at have med i campingvognen eller i bilen, når der skal camperes. Du kan finde en lang række cykler, der egner sig til det formål, men det vigtigste er, at den er nem at gemme af vejen, når den ikke lige bliver brugt.

#5: Køkkenudstyr

Når man camperer, er det vigtigt, at man har ordentlige forhold at tilberede mad i. Selvom det hele er en smule mere simpelt end livet derhjemme, må det gerne have en snert af luksus. Køb noget køkkenudstyr, der ikke fylder for meget, men samtidig er af god kvalitet.

Scroll to Top