Fire gaveideer til ham, der elsker friluftsliv

flot udsigt bro vand

Der er mange måder at elske friluftslivet på. Begrebet friluftsliv består af en bred vifte af at være aktiv udendørs og leve i det fri. Det betyder at man kan bo i skoven, samtidig med at man cykler rundt på skovens stier.

Nogle personer bor udendørs i hele sommerperioden, mens andre gør det hele året rundt. Det kan være svært at finde den rette gave, til dem der elsker friluftslivet, og derfor kommer der fire gode råd til, hvad man kan give i gave til ham.

Varmt tøj til de kølige nætter og aftener

Uanset om det er sommer eller vinter, kan varmt tøj altid anbefales. Sommeraftenerne kan sagtens være kølige og våde. Vinteraftenerne kan være kolde, fyldt med sne og frost. Så hvis man er til friluftslivet, er varmt og lækkert tøj altid et gavehit. Hvis du vil give noget ekstra varmt, bør du give termoundertøj, ski tøj og gode vintersokker.

Dog er det ikke sikkert at han bor udendørs, men hvis man er meget udenfor, kan denne gave stadig være et hit. Hvis han løber meget, kan træningstøj og gode løbesko også sagtens gives. Er han til vandring, er det mere passende med ordentlige vandresko.

Lommelygte og underholdning hitter også altid

En god, solid og lyskraftig lommelygte er nærmest et must til friluftselskeren. Lommelygten er uundværlig, hvis der er brænde på bålet som er ved at gå ud, og man skal hente mere brænde i mørket. Endvidere er det godt med lys, hvis man har noget underholdning ifølge af bøger, blade, aviser og magasiner. Bare fordi man elsker at være i det fri, eller bor ude i det fri, er det ikke ensbetydet med at man er skærpet væk fra alle omgivelser.

En god og komfortabel solcelle rygsæk er nærmest er must

Her er en af de bedste gaver man kan give til ham der elsker friluftslivet. Der findes så mange gode og praktiske opfindelser, som gør livet i naturen lidt sjovere. Hvis man er typen der vandrer lidt fra sted til sted, skal der anvendes en stærk rygsæk, hvor alle sagerne kan være i. Men hvis du alligevel overvejer at give, en rygsæk til ham i julegave, så bør du måske give en af dem med solceller i. På denne måde har han mulighed for at lade sin telefon, tablet og andre strømeffekter op.

Til den aktive person som er til friluftslivet

Hvis ham, du gerne vil give en gave, er til aktiviteter i naturen som:

  • Kajak eller kano sejlads
  • Ridning
  • Cykling
  • Vandreture
  • Bjergbestigning

Eller noget helt andet, kan du med stor fordel give en gave der kan bruges til det han laver. Det kan være kajakken trænger til nogle nye årer, hesten mangler nyt hovedtøj eller lappegrej til cyklen.

Endvidere kan der gives et aktivitetsur, som måler både distance, kalorieforbrænding og andre gode sager for kroppens ve og vel. Når man giver en gave, må den gerne være personlig og brugbar.

Scroll to Top