4 idéer til en romantisk valentinsdag i naturen

naturen

Valentinsdag nærmer sig. Kærestepar overalt giver hinanden gaver og tager på romantiske dates.

Vil du gøre noget specielt for kæresten den dag, så må du hellere komme i gang med at planlægge. Du kan selvfølgelig give ham en gave, du har pakket pænt ind. Du kan også sige, at du elsker ham.

Men han vil sikkert sætte mere pris på en dag i naturen sammen med dig. Mænd kan godt lide oplevelsesgaver, så i stedet for en pakke – eller oven i en pakke – kan du give ham en date i naturen. Der er mange muligheder for, hvad I kan lave.

På hjul

Kan han godt lide lidt fart og spænding, så kan I køre på mountainbikes. Der er mange steder rundt omkring i landet, hvor der er lavet spor i skove og lignende. Kører I ikke mountainbike normalt, så kan du give ham et kursus, som I kan tage sammen. Er det hans hobby, skal du bare levere nogle lækre rammer og forkæle ham lidt efter turen.

Må det gerne være mere stille og roligt, så kan I tage på en almindelig cykeltur sammen. I kan cykle et smukt sted hen og spise en picnic. Skal det være lidt anderledes og handle om samværet, så kan I leje en tandem og cykle sammen helt bogstaveligt.

I skoven

Kunne du tænke dig at planlægge en dag i skoven, så er det frem med det gode fodtøj. Så kan I gå en lang, romantisk tur. Finder du den rigtige skov, kan sådan en vandretur byde på gode udsigter, smukke vandløb, forskellige typer skov og måske endda nogle dyr.

Når I har gået langt og er godt trætte i benene, kan du tilberede et lækkert måltid til ham. Kan han lide at lave mad, vil han også nyde at være fælles om at lave det. I kan bygge et bål og tilberede maden på en måde, der passer sammen med omgivelserne.

På vandet

Vil du hellere give ham en dag på vandet, så kan I tage på kanotur. Igen kan I få et kursus, hvis det ikke er noget, I er vant til at gøre. Så kan I sammen lære noget nyt og grine lidt af hinandens fejl.

Bor han tæt på vand, og sejler han ofte, vil han føle sig helt tryg og sikker på vandet. Er det modsatte tilfældet, vil det være en ekstra speciel oplevelse for ham. At han har den med dig, gør den også mere speciel.

Med overnatning

Efter en fysisk aktiv dag i naturen, kan I slutte af med at sætte et telt op. Så kan I overnatte i skoven. I vil sove rigtig godt oven på en aktiv dag og en gang bålmad. Du kan også sørge for en dobbelt sovepose, så I kan sove tæt.

Giver du ham sådan et helt døgn med oplevelser, vil han aldrig glemme det. Holder han af at være aktiv og ude i naturen, har du jo netop givet ham det, han holder af. Og så har han oven i købet gjort det sammen med en, han holder af.

Scroll to Top