Gør sommeren ekstra god med sjove havespil

sportsudstyr

De fleste danskere kan nikke genkendende til, at sommer er en fantastisk årstid, men der er naturligvis forskel på, hvad vi bruger sommeren på. Nogle rejser sydpå og tilbringer et par uger på en lækker strand, andre arbejder hele sommeren, mens helt tredje nyder sommeren i haven. Hører du til blandt de danskere, der enten tilbringer sommeren i din egen have, i sommerhus eller på en campingplads, så kan du med fordel købe nogle sjove havespil. Med havespil kan man nyde det gode vejr, samtidig med at man kan være aktiv og have det sjovt med familien.

Havespil kan samle hele familien – og underholdningsværdien er stor

Der er adskillige gode grunde til at få købt nogle havespil.

Først og fremmest er det lettere at få børnene væk fra computerne, hvis der lokkes med et sjovt spil. Derudover er det en glimrende mulighed for at være sociale i familien og for at røre sig.

Der er selvfølgelig forskel på havespil, men fælles for de fleste spil til udendørsbrug er, at de byder på uovertruffen underholdningsværdi.

Skal børnene underholdes i deres lange sommerferie, der typisk lyder på 5-6 uger, så er det alfa og omega, at man ikke kun har ét havespil, men op til flere sjove spil at byde på. Hvilke du skal (kan) købe kommer vi med nogle idéer til i næste afsnit.

De mest populære havespil lige nu

Interessen for havespil er altid stor, når vi nærmer os sommeren, men der er forskel på, hvilke spil vi kaster os over. Derfor kan det være nyttigt at vide, hvilke havespil der er in lige nu. Allerede nu kan vi afsløre, at flere af spillene er nogle rigtige klassikere. Brug for inspiration til køb af havespil? Så kig med herunder, hvor vi bringer en liste over nogle af de bedst solgte spil.

Her er favoritterne:

  • Ringspil – Ringspil hører endnu en gang til blandt de mest populære udendørsspil. Og faktisk er det også et af de mest simple spil. Det eneste du skal koncentrere dig om som spiller er at ramme de rigtige pinde (de pinde, der giver flest point) – så simpelt er det.
  • Stangtennis – Stangtennis er også en klassiker. Spillet kan spilles af to personer, der skal forsøge at ramme den tennisbold, der er monteret i en snor på stangen. Du skal ramme hårdt og præcist, så du kan slå din modstander ud.
  • Kongespil – Kongespil er et evigt hit blandt både store og små, og med god grund. Kongespil / vikingespil spilles på en 5-10 meter lang bane, hvor to hold dyster mod hinanden. Holdet der først vælter modstandernes Knægte og til sidst Kongen vinder spillet.
  • Havedart – Slutteligt er der naturligvis også mulighed for at spille dart i haven. Hvad end man kaster med de traditionelle spidse pile, eller om man bruger børnevenlige, oppustelige pile, så er der udsigt til en sjov stund.
Scroll to Top