Outdoor livet kan være dyrt: Sådan får du det til at køre rundt

Vandretur

Alle hobbyer og interesseområder er forbundet med visse omkostninger. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at nogle hobbyer er dyrere end andre. Det er ikke kun dyrt at gå til ridning og golf, men også at leve det gode outdoor liv. Det skal dog ikke hedde sig, at denne livsstil er tilegnet folk med penge. Vores læsere består af en række forskellige befolkningslag – lige fra studenten til bankdirektøren. Med andre ord er outdoor livet for alle uanset økonomi. Har du svært ved at finde ud af, hvordan du skal få dine ønsker og økonomi til at gå op i en højere enhed, så læs artiklen og lad os fortælle dig hvordan. Det er ikke raketvidenskab.

Der er masser af gode tilbud på outdoor udstyr

Planlægger du at skulle på telttur i den nærmeste fremtid, og vil du gerne lave maden på autentisk vis, så har du selvfølgelig brug for noget forskelligt udstyr. Dette skal du naturligvis ikke betale fuld pris for, nu hvor det vrimler med gode tilbud i de fysiske butikker og ikke mindst på nettet.  

Alene udgiften til et telt kan variere med mange tusinde kroner, alt efter om du betaler fuld pris, eller om du benytter dig af et tilbud. Læs f.eks. vores guide om nordiske telte, hvis du gerne vil have et helt specielt telt, der kan følge dig rundt i hele verden.

Inden for beklædning ser vi lige nu mange gode tilbud på alt fra fiske- og vadejakker til militærstøvler og kampveste. Vil du gerne lave mad på turen, så udforsk de mange tilbud på bl.a. termokopper og bålpander. Besparelser på alt mellem 10 og 50 % er ikke usædvanligt inden for denne branche.

Gør brug af den danske natur

Outdoor livet kan i princippet leves i hele verden. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at ikke alle destinationer er lige budgetvenlige. Blandt vores favoritter er destinationer som Norge, Kroatien, Canada og Maldiverne. Her kan du f.eks. dyrke din passion for laksefiskeri, vandring og kajak. Orkla, Norge er den perfekte destination for laksefiskeri, mens en destination som Canada er tilegnet dig, der elsker at vandre. Canada byder bl.a. på imponerende udsigter, sneklædte bjergtoppe og smukke vandfald.

Drømmer du om at besøge nogle af førnævnte destinationer, men har du erkendt, at du ikke har råd, så findes der et godt alternativ; bliv hjemme og nyd den danske natur. Der findes massevis af skønne vandreruter, hyggelige campingpladser og flotte strande herhjemme. Med dette tip er der i hvert fald mulighed for at spare mange penge. Kniber det fortsat med det økonomiske, så lån til forbrug hos Santander

Kvalitet til fordel for kvantitet

For at få råd til det hele kan det være fristende at købe det billigste outdoor udstyr på markedet. Det er dog ikke det tip, vi vil give dig i dag – nærmest tværtimod. Vi mener, at det på den lange bane er bedre at købe mindre udstyr. Ergo skal man prioritere kvalitet højere end kvantitet. Du kan f.eks. vælge at købe to middelmådige vadejakker, men hvorfor ikke bare købe én kvalitetsjakke, der holder i mange år? Det mener vi er en bedre strategi.

Vil du ikke gå glip af de bedste tilbud på udstyr og rejser? Så følg med på vores website. Vi skriver ofte om nye tilbud.

Scroll to Top