Populære rejser med masser af natur

Elsker du oplevelser i naturen, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her kan du blandt andet læse meget mere om skønne populære rejser med masser af natur, der er lige noget for den naturelskende udendørsentusiast.

Hvor går turen hen?

Vil du finde en rejsedestination, der lægger op til gode naturoplevelser? Der findes mange smukke steder på vores jord, der endnu ikke er overtaget af mennesker og kultur. Her kan du finde ro og store oplevelser, der ikke findes på storbysferien.

Hos Rejsekris finder du et væld af spændende tips og guides til rejser til smukke naturdestinationer.

Smukke vandreture i de norske fjelde

En oplagt destination, hvis du holder af gode vandreture, er Norge. Det ligger i en behagelig afstand fra Danmark, og det er billigt at tage dertil.

I Norge er der ikke krav om, at du skal overnatte på en campingplads. I stedet er naturen til fri afbenyttelse for alle, så du kan sagtens pakke den store vandrerygsæk med telt og sovepose.

Eventyrferier med adrenalin

Må der gerne være ekstra meget fart over feltet, så kan du tage på en adventure-rejse. Her er der lagt op til vilde oplevelser, der får adrenalinen til at suse rundt i kroppen.

Der findes forskellige typer af oplevelser i naturen, hvis du er til vilde udfordringer. Du kan både klatre og rappelle, sejle afsted eller andre aktiviteter, der giver sved på panden og hurtig puls.

Det er langt fra alle, der elsker at få pulsen op, så sørg for at alle, der skal med, er friske på vilde eventyr. Ellers kan det blive en kedelig affære, når I skal diskutere, hvad I skal lave på ferien.

Tag på safari blandt de vilde dyr

Som børn lærer vi alle om den mægtige løve og store, kloge elefant på savannen. Derfor er det en drøm for mange at opleve de vilde dyr i deres eget habitat. På en ægte safariferie kan du køre ud på savannen med en dygtig guide og opleve ”the big five” i deres naturlige omgivelser.

Det er en større investering, hvis du skal på safariferie. Det kræver en længere rejse at komme til Afrika, hvilket er dyrere end andre naturskønne rejsemål. Der er dog masser af vilde oplevelser, hvis du sparer op til den store tur til savannen.

Scroll to Top