Sådan kan du bruge sommeren i det fri

robåd

Dette er sponsoreret indhold

Sommeren er over os, hvorfor mange danskere muligvis er ved at planlægge, hvad deres feriedage skal bruges på. Der er mange ting, som du kan bruge din sommerferie på. Det kan eksempelvis være, at du skal have ordnet nogle praktiske ting i hus og have? Det kan ligeledes være, at du planlægger at tage ud for at nyde den danske natur? Sidstnævnte er sandsynligvis det mest afslappende – og underholdende – hvorfor du herunder får nogle idéer til, hvordan du kan tilbringe sommeren i det fri.

Få hjælp til det praktiske og brug din energi på en telttur

Når sommeren er over os, skal hus og have normalt have en kærlig hånd. Men måske er hus- og havearbejde ikke lige din kop te? Du hellere vil bruge din tid på at planlægge nogle hyggelige aktiviteter i naturen – eksempelvis en telttur. I forlængelse heraf kan du for eksempel få en gartner til at hjælpe dig med haven. Du kan også få hjælp til at holde din terrasse. Efter et vådt efterår og en kold vinter trænger dine fliser sikkert til kærlig pleje. Hos Dansk Fliserens kan du finde gode fliserens tilbud. På den måde får du mere tid til at planlægge en hyggelig telttur med familien.

Tag på jagt eller fisketur

Når du og familien tager ud i naturen, kan I overveje, hvor meget mad I skal have med, og hvor meget I selv skal forsøge at fange. I naturen kan du eksempelvis gå på jagt og skyde din egen aftensmad. Her er det dog vigtigt, at du husker at sætte dig grundigt ind i de forskellige jagttider, inden du går på jagt.

Du kan ligeledes tage på fisketur, hvis du og familien er i nærheden af noget vand. Det er måske i højere grad en familieaktivitet modsat jagt, der blandt andet kræver jagttegn.

Tag på kanotur med en lækker picnickurv

Det kan være ekstremt afslappende at sejle i kano, hvortil det også er en god måde at se den smukke, danske natur på. En kanotur er næsten altid garant for hygge og sjov. I Silkeborg er det eksempelvis ekstremt populært at sejle i kano på grund af de smukke omgivelser. Til kanoturen kan du og familien med fordel pakke en picnickurv, som I kan nyde undervejs.

Når I tager på kanotur, er det endvidere en god idé at have noget badetøj med i rygsækken. Hvis de danske varmegrader sniger sig op mod sommerlige højder, kan det være svært ikke at tage en dukkert.

Scroll to Top