Tag din egen hovedpude med på tur

mand på tur i det fri

Det er super skønt at være på tur i det fri. Det er også rigtig charmerende at leve primitivt og jordnært i en kortere periode. Så kan du sagtens leve med at skulle savne nogle af livets bekvemmeligheder. Der er dog en ting, som kan være rigtig svær at skulle undvære: nemlig din pude.

Hvis du endelig langt om længe har fundet den hovedpude, som du synes allerbedst om, så kan det være svært at skulle undvære den. Også selv om det kun er for nogle få dage. Har du det sådan med din hovedpude, så kan du gøre det, at du ruller eller suger den tom for luft og får den pakket med ned i din bagage. Så er du sikret den gode søvn derude.

Hvorfor er hovedpuden så vigtig?

En hovedpude er faktisk en meget personlig ting. Den former sig nøjagtigt efter dig hoved, og du har vænnet dig til, at den skal være på en bestemt måde for at passe til dig. Af de grunde kan det være meget svært at skulle ligge på en anden type hovedpude.

Den kan være for blød eller for hård. Den kan være for stor eller for lille, og den kan være fyldt med et andet materiale end det, du er vant til. Så kan det være svært at finde den rette hvile, der kan give dig søvnen.

Løsningen er ikke, at du sover uden hovedpude, for det går jo slet ikke, når du er vant til at ligge på en hovedpude. Er hovedpuden en helt anden end din egen, og kan du ikke finde takten med den, så kan du risikere slet ikke at kunne finde hvile nok til, at du kan falde i søvn.

Derfor kan det være den allerbedste løsning for dig, at du tager din egen gode hovedpude med, når du skal på outdoor-tur med overnatning.

Brug en ergonomisk pude

Skal du have en ny hovedpude, så kan det godt være en udfordring at finde en, der kan blive en værdig afløser for din nuværende. For at du ikke skal lede land og rige rundt for at finde den rette, så kan du starte med at lede på diverse tests af hovedpuder.

Her vil du blive præsenteret for nogle af de absolut bedst hovedpuder, der findes. Du kan med fordel kigge efter nogle af de bedste ergonomiske hovedpuder. Med sådan en har du de største chancer for at finde din nye gode pude blandt dem.

Den kan nemlig sagtens befinde sig blandt de ergonomisk bedste hovedpuder for de har netop den gode egenskab, at de tilpasser sig den, der ligger på puden. Vær i øvrigt opmærksom på, hvilket fyld der er i den enkelte pude. Det kan enten være fjer og dun eller et kunstmateriale. Det kan have en stor betydning, hvis du for eksempel er allergiker.

Enhver hovedpude vil kunne tages med, når du skal på tur. Nogle fylder og vejer dog mere end andre. Det skal du også tage hensyn til, når din rygsæk skal pakkes.

Scroll to Top