Træflisvogn til både store og de mindre opgaver

Er du typen der råder over et kæmpe udendørsareal, så kan det også være at du har en masse spændende ”indretnings”-idéer til dit område, for at skabe det sted du elsker at være i.

Ny haveindretning kan kræve nye maskiner

For nogle kan du komme ud for at du skal have fældet nogle træer. Er der tale om mange træer kan du overveje om ikke en træflisvogn kunne være interessant for dig. Med en træflisvogn kan du både komme af med træerne der skal fjernes, men du kan faktisk også anvende alt der er i din have, bare på en ny måde.

Hvis du er rigtig glad for livet udendørs, så kender du sikkert til de mange fordele der er i naturen, og som kan genbruges til gavn for både dit syn og dyrenes ve og vel. Skal de mange træer fjernes så kan du med fordel omdanne træerne til træflis og bruge den omdannede træflis som en del i den nye indretning du har tænkt.

Træflis og dens mange fordele

Brugen af træflis har rigtig mange fordele med sig, men man ser oftest at haveejerne, både de små og store, vælger at dække blomsterbede til med træflis. Dette gør de ikke kun for det naturlige look, men det kan også hjælpe nye planter til en bedre startvækst, fordi træflis lidt holder ukrudtet for døren.

Når ukrudtet holdes for døren, gør det også at der er mere næring fra jorden til kun den nye plante, og den kan have brug for al den næring fra jorden den kan få. Hvis der vokser ukrudt side om side med de nye planter, vil ukrudtet ”stjæle” af næringen, og dermed give de nye planter svære kår.

Få en vogn skræddersyet til dig og dine behov

Måske du faktisk har en virksomhed hvor der er behov for at skære træer til flis dagligt, og du alene af den grund er på udkig efter den rigtige træflisvogn til dig og din virksomhed. Her tilbydes der rådgivning og du bliver vejledt til at finde den helt rigtige type vogn til dig.

Det er nemlig forskelligt hvilke behov hver enkelt arbejdsopgave har. Er der behov for f.eks. at der er sidetiplad på vognen eller skal det være bagtiplad osv. Alt dette kan du selv forme og ønske dig, for alle vognene bliver først sat i produktion, når alle dine behov er kendte og kan efterleves. Det vil sige du får lige præcis en vogn der er som skabt til dig og det du skal bruge den til.

Scroll to Top