3 gode hundeskove på Sjælland

hundeskove

Vil du lufte din hund i skoven, er det en god ide, at du leder efter en hundeskov. Der er det nemlig tilladt for dig at slippe din hund fri, så længe du har kontrol over den. Vi kommer ind på tre gode hundeskove på Sjælland her.

Har du hund, har du sikkert oplevet, at det er noget helt særligt, når du tager den med i skoven. Hunden bliver aktiveret på en helt anden måde, da der er så meget at lugte til og undersøge. Samtidig kommer du mere ned i gear, når du er i naturen. Mange hundeskove har derudover et indhegnet område, hvor du kan slippe hunden fri uden at skulle tænke på at holde øje med den.

Bor du ikke i nærheden af en skov, kan det være, at du er lidt i tvivl om, hvor du kan tage din hund med hen. For det er ikke alle skove, hvor du bare må have hunden med, og langt fra alle skove hvor du må slippe hunden fri. Vi giver dig her inspiration til tre hundeskove på Sjælland, du kan besøge.

Høve Skov

En virkelig god hundeskov på Sjælland er Høve Skov. Den ligger ned til Sejerøbugten, og du får derfor virkelig det bedste fra to verdener, når du både kan gå i skoven og på stranden. Du må have din hund løs i hele skoven, så længe du kan kalde den til dig.

Skoven byder på smukke gamle træer, der er blevet plantet for over 150 år siden. I den østlige ende af skoven finder du fyrretræer, og i den vestlige ende bøge- og egetræer. Derudover er der også en gravhøj fra bronzealderen, som du kan gå på jagt efter.

Der er parkering lige ved siden af skoven, og på campingpladsen i skoven har du mulighed for at bruge toilettet. På pladsen er der også bænke og bålpladser, hvis du vil gøre lidt ekstra ud af turen.

Hundeskoven i Dyremoseskoven

I Dyremoseskoven ved Jyderup er en del blevet indhegnet til en stor hundeskov, hvor du har mulighed for at slippe hunden løs. Det er et populært sted at lufte hund, og din hund vil derfor helt sikkert møde andre, som den kan lege med.

Området er på hele seks hektar, og der er en parkeringsplads med 10 pladser i skoven. Du skal dog være opmærksom på, at der ikke er særlig mange andre faciliteter. Der er hverken toiletter, borde og bænke eller mulighed for at få vand til dig selv eller hunden.

Dianalund Hundeskov

I forbindelse med byparken i Dianalund er opført en hyggelig hundeskov på 2 hektar. Der er flere små træer og volde, hvilket giver ideelle muligheder for, at din hund kan løbe og lege. Der mulighed for at tappe vand på området, og der er borde og bænke, hvor du kan sidde, mens hunden leger, men der er ikke toilet.

Alle hundene løber sammen på det store område, da der ikke er en særskilt indhegning til hvalpe og små hunde. Har du en mindre hund, skal du derfor være opmærksom, så den ikke bliver løbet over ende af de store hunde.

De tre nævnte er bare nogle af de gode hundeskove, der findes på Sjælland. Der findes også mange andre gode skove, der byder på mange timers underholdning for dig og din hund.

Scroll to Top