4 gode gaveideer til campisten

4 gode gaveideer til campisten

Hvis du er på udkig efter gode gaveideer til en campist der elsker at være udendørs, så er du kommet på noget af en opgave. Campister og udendørsfolk generelt, er nemlig folk som aldrig går ned på udstyr. Et andet udtryk for disse mænd er også ’’typen der har alt’’. Mænd der har alt er nogle af de sværeste at finde gode gaveideer til. Derfor kan det være en fordel af søge lidt ekstra gaveinspiration, så du på den måde kan finde den helt rigtige gaveide. Det får du her, i form af 4 gode gaveideer til campisten.

En god rygsæk

Som campist kan man altid bruge en ekstra rygsæk. Rygsækken skal selvfølgelig være af god kvalitet, og kunne holde til udendørslivet. Køb gerne en stor rygsæk på 50 liter eller mere, godt med rum og lommer i. På den måde kan han nemt have alt udstyret med, og evt. overlevelsesudstyr, skal han ud på en længere vandretur. En rygsæk er en fremragende gaveide til campister, som han helt sikker vil sætte stor pris på.

En lommelygte

En lommelygte er endnu en af de ting, som campister sagtens kan bruge flere af. Måske har han allerede en stor lommelygte han bruger i campen. I det tilfælde kan du købe en lille og smart lommelygte til ham, som han nemt kan tage med når han skal på en mindre tur og pakke let. Husk at tjekke at lommelygten både kan lyse langt, og at den har en god batteritid.

En god bog

En hver campist bør have en god bog med sig når de tager på camping. Der kommer helt sikkert flere tidspunkter hvor det er rart at kunne hive en god bog frem og slappe af. Bøger er en af de bedste gaveideer til campister, da du kan give dem igen og igen. Gav du ham en bog ved sidste gavelejlighed, har han sikkert allerede læst den, og du kan derfor sagtens give ham en ny god bog.

En hængekøje

Hvis han ikke allerede har en hængekøje, er det måske den bedste gaveide til campisten på listen her. At lægge i en hængekøje og slappe af er helt fantastisk, og så er det uden tvivl i campistens ånd. Måske kan han endda bruge den til at sove for åben himmel. Køb gerne en hængekøje som kan hænges op i mellem to træer, så den ikke behøver et stativ. På den måde fylder den også meget mindre, og han kan tage den med sig selv på mindre campingture.

Scroll to Top