Bliv klar til vandreturen med træning på en crosstrainer

fugle

At være på en vandretur er en herlig måde at holde weekend eller ferie på. Vandring foregår i et roligt tempo, hvor både krop og sjæl kan nå at følge med. Det er en nærmest meditativ tilstand, som du kan opnå, mens du er helt i sync med naturen.

Du skal dog ikke undervurdere en vandretur. Den kan nemlig være temmelig anstrengende at gennemføre. I hvert fald hvis du ikke har trænet op til turen. Det er nemlig mere krævende, end du måske lige tror. Derfor er det nødvendigt at træne, inden du begiver dig ud i naturen med stor oppakning.

Hvorfor er det hårdt at være på vandretur?

Det er ikke specielt hårdt at gå en meget lang tur. Men lige så snart du får spændt mange kilos bagage på din krop, og du skal gå i et mere eller mindre uvejsomt terræn, så er det en helt anden historie. Det kan også være varmt og tørt eller vådt og koldt, så det vejrmæssige aspekt spiller også ind.

Du kommer til at gå i lang tid med stor oppakning på, og det skal din krop gerne være gearet til, inden du begiver dig afsted ud i det blå.

Hvorfor er crosstraineren god at træne sig op på?

Når du skal træne dig op til at kunne gå i lang tid med stor oppakning på, så er det bedst at træne på en maskine, der tilgodeser det meste af kroppen. Desuden skal din kondition også gerne blive trænet på samme tid. Det kan en crosstrainer gøre.

Den bedste crosstrainer til hjemmebrug træner nemlig din krop allround, da den styrker både fødder, ben, lænd, ryg, arme og nakke. Det vil sige det meste af din krop. Desuden vil træningen på en god crosstrainer også give dig en bedre kondition. Den er bestemt også vigtig at tænke på, når du skal kunne holde til at gå længe i et vist tempo.

Sådan finder du den bedste crosstrainer til hjemmebrug

Der findes mange gode crosstrainere til hjemmebrug. Hvis du gerne vil finde en af de bedste, så kan du med fordel tjekke en crosstrainer test. I sådan en test vil du kunne få god information om, hvad du kan forvente af en god crosstrainer. Du vil også blive præsenteret for nogle af de allerbedste af dem, og du kan se, hvad sådan en koster.

Når du få stillet sådan en god crosstrainer op hjemme hos dig selv, så kan du træne på den hver dag. Dermed har du let adgang til træning, og du behøver ikke at tage frem og tilbage til fitnesscentret for at få trænet.

Begynd træningen i god tid

Det tager lang tid at opbygge muskler og forbedre din kondition. Derfor er det meget vigtigt, at du begynder din træning i rigtig god tid, inden du skal på vandretur. Det giver ingen effekt at træne hårdt en uge før, du skal afsted. Du er nødt til at komme i gang i væsentlig bedre tid inden. Gerne mindst et halvt år, inden vandreturen.

Du skal også bruge noget tid til at researche markedet, vælge den rette model og vente på, at den bliver leveret til dig. den længerevarende proces kan du lige så godt sætte i gang lige så snart, planen om vandring er lagt.

Hvis du er i tvivl hvilken rute du skal tage på din vandretur, så har Naturstyrelsen nogle rigtig gode bud på vandreture til dig her.

Når du efter længere tids træning er kommet i rigtig god form, så vil du i langt højere grad være fysisk klar til at tage på en strabadserende vandretur. Det vil du have stor gavn af, når du er ude på turen, og det bliver hårdt. God træning er en god investering, der kommer godt igen.

Scroll to Top