Få råd til det dyre outdoorudstyr med et lån i Norge

Norge

Der kan være mange forskellige årsager til, at det kan være nødvendigt at låne penge i Norge. Det kan for eksempel være, at du er bosat i Norge og skal på en længere overlevelsestur, men at du ikke har råd til at købe alt det nødvendige udstyr. Uanset hvad årsagen er til det, så har du rigtig gode muligheder for at låne penge i Norge. Det gælder bare om at vide, hvordan man gør, og hvem man skal tage kontakt til.

Det kan du dog heldigvis blive meget klogere på her i denne artikel, hvor det lige netop skal handle om, hvordan man låner penge i Norge.

Lån penge hos Nanofinans

Hvis du har behov for at låne penge i Norge, så kan du med stor fordel tage kontakt til Nanofinans, som er Norges største af sin slags. Her har du mulighed for at optage nye lån på helt op til 500.000 kr., og samtidig har du også mulighed for refinansiering. Det betyder, at du kan samle alle dine lån ét sted, hvilket er en særlig stor fordel for dig, der har mange forskellige lån.

Hvis du ønsker at låne penge gennem Nanofinans, så skal du starte med at klikke dig ind på deres hjemmeside nanofinans.no. Her kan du indhente et uforpligtende lånetilbud ved at udfylde deres låneberegner på forsiden. Du skal blot vælge det beløb, du har behov for at låne, vælge hvor lang tid du ønsker at være om at betale lånet tilbage, og vælge hvorvidt der er tale om en refinansiering af den eksisterende gæld.

Hvor meget koster det?

Prisen på at optage lån i Norge kan variere alt afhængigt af følgende faktorer:

  • Hvor stort et lån du har behov for at optage
  • Hvor lang tid du ønsker tilbagebetalingstiden skal være på
  • Hvordan renteniveauet ligger

Det er dog altid utroligt relevant at vide, hvor meget et lån samlet set kommer til at koste, og derfor kan du i nedenstående afsnit finde et beregningseksempel, hvor det fremgår, hvor meget det koster at optage et lån på 150.000 kr. med en tilbagebetalingstid på 10 år.

Den nominelle rente er fra 6,39% og op til 21,95%, mens den effektive rente er fra 6,81% til 24,4%. For eksempel, hvis du ønsker at låne et lidt større beløb, kan du låne 150.000 kroner over 10 år med en effektiv rente på 13,2%. Omkostningerne ved dette lån vil være 112.573 kroner, og det samlede tilbagebetalingsbeløb vil være 262.573 kroner.

Husk at tage højde for, om du skal samle din gæld. I så fald kan du nemlig samlet set opnå besparelser i form af gebyrer og renter.

Scroll to Top