De 3 fedeste udendørs oplevelser i Danmark 2020

helikoptertur

I disse corona-tider har vi alle brug for at forkæle os selv. Det vil vi gerne hjælpe med ved at vise dig de fem fedeste oplevelser du kan prøve i Danmark i 2020. Vi fokuserer på de oplevelser der foregår udendørs, da der i skrivende stund fortsat er restriktioner der sætter store begrænsninger på indendørs aktiviteter. Lad os komme til sagen.

Få dit livs bedste udsigt med en helikoptertur

Det er altid sjovt at se verden fra oven. Hvis du kombinerer dette med selv at sidde i en helikopter, så har du en helt særlig oplevelse, som du sent vil glemme. Der findes en række forskellige udbydere af helikopterture. Hvis du er heldig kommer du op med en pilot, som kortvarigt lader dig overtage styrepinden. Så er du altså ikke bare på helikoptertur. Du flyver en helikopter!

Du kan søge på Google efter helikopterture i nærheden af din by. Så slipper du for at skulle rejse alt for lang for at få din tur – selvom det ellers helt sikkert alligevel være rejsen værd.

Flyv langsomt henover landskabet i en luftballon

En anden måde at se landskabet ovenfra er med en flyvetur i luftballon. Du kan booke en flyvning et par forskellige steder i landet. Vælg mellem at flyve afsted alene eller sammen med familie eller venner. Der er store fordele ved at flyve flere sammen. Når du flyver med én af dine nære har du altid mindst én at dele oplevelsen med. Det gør en oplevelse til noget ekstra specielt, når man efterfølgende kan tale om den og dele minderne.

Flyvning med luftballon er ikke den allerbilligste oplevelse der findes. Der skal lige finde lidt penge, men det er alle pengene værd. Vi nærmer os tiden, hvor de fleste danskere får udbetalt 3 ugers indefrosne feriepenge. Hvis du er blandt dem der får penge udbetalt, kan du passende benytte en del af pengene på at gøre noget for dig selv. Giv dig selv et uforglemmeligt minde.

Få et lækkert adrenalin-sus med et bungy jump

Et bungy jump er et spring fra et højt sted, hvor du er bundet fast i et stærkt elastik. Når du hopper er du i frit fald, men du gribes selvfølgelig af elastikken, der sørger for at du ryger opad igen. Det er et sus uden lige. Bungy jumps udbydes forskellige steder. Normalt kan man prøve det ved festivaler og på markeder, men dem er der ikke rigtigt nogen af for tiden.

Søg derfor eksempelvis på Google efter et sted nær dig der tilbyder bungy jump. Prisen er langt under hvad det koster at flyve i helikopter eller luftballon, så det er den billigste mulighed af de tre vi foreslår – men så kan du jo bare prøve flere gange.

Scroll to Top