Det helt rigtige outfit til udelivet

At være ude i den friske luft er noget af det mest beroligende og livsbekræftende, der findes. Det kan være en vandretur i den storslåede natur eller bare at bruge nogle timer på havearbejde. Hvis det skal være rigtig behageligt, er det en god idé at iføre sig tøj, der kan klare forskelligt slags vejr og situationer. Særligt ved vandreture eller havearbejde er det smart med tøj, der kan klare lidt mere end hverdagstøjet. Fjällräven keb bukser er gode at have på i hvilken som helst udendørs situation. 

Musthaves til outdoor

Det er nærmest altafgørende, at du har det rette tøj på, når du opholder dig uden for. Det vil med garanti give dig en bedre oplevelse. En funktionel jakke skal man have. Hvilken man skal have afhænger selvfølgelig af årstiden, men selv i solen kan det være en rart med en let jakke, der beskytter mod solen og en mild brise. Med en god outdoor jakke kan du få bedre bevægelighed, da den ikke tynger lige så meget på kroppen. Når man taler om bukser, er det bedst, hvis du bruger nogle vandrebukser eller zip-off bukser. De er mere behagelige og er lavet i et slidstærkt materiale, så der er god åndbarhed og komfort samt en lang holdbarhed på bukserne. Fjällrävens bukser vil egne sig godt til vandreture, så køb Fjällräven keb bukser til dame her, hvis du skal på tur. Så er du sikker på at få en pasform, der er behagelig for din krop. Det er også en god idé at finde nogle bukser med flere lommer, så du kan have dine ting med dig på en mere tilgængelig måde end med rygsæk. 

Tricks til tøj

Når du skal på vandretur, er der nogle to ting, du kan gøre brug af, for at være sikker på, at du har det behageligt på hele turen. Det første er trelagsprincippet. Du skal holde dig varm, men ikke for varm. Kroppen fungerer bedst når, den er 37 grader. Så ifør dig lag, du kan tage af og på for at regulere temperaturen. Det næste er skoene. Vandrestøvler, der støtter anklerne og holder fugt ude, er et must. Og husk, jo flere kilo, du bærer, jo stivere støvle skal du have for ekstra støtte – særligt hvis det er et ujævnt terræn. 

Derudover er bukserne vigtige. Særligt hvis du skal gå langt, sidde på sten, eller være nede på knæ. Bukser i slidstærkt materiale er bedst. Find gerne nogle med ventilation for bedre kropstemperatur. 

Scroll to Top