Find inspiration på de sociale medier

sociale medier

Hvis man er en outdoor influencer så deler man sine eventyr, udfordringer og test af diverse produkter via sin sociale mediekonto. De tager på fantastiske eventyr og tager alle deres følgere med på rejsen. De har et talent for at finde de bedste og mest spændende steder ude i vildnisset og det er altid en fornøjelse at følge med. Derfor får du her en lille guide til nogle af de mest interessante outdoor influencers på Instagram lige nu.

Noget for enhver smag

Der er omtrent lige så mange forskellige influencers på de sociale medier, som der er hobbies, man kan dyrke. Uanset om du mest er til at spinne roulettehjulet i online mode, gymnastik eller skak, så er der en blog eller en influencer derude, der passer lige præcist til dine behov for content. I denne artikel skal vi se på nogle af de cool og meget forskellige outdoor influencers, der findes på Instagram, som næsten garanterer dig et godt grin og masser af god inspiration til dit næste outdooreventyr.

Vi starter med den danske konto @anders_b_bushcraft, der både leverer outdoor content i høj kvalitet og far jokes i lige så høj kvalitet. Humoren er i top og samtidig er hans evner i bushen ud over det sædvanlige. Du får altså en masse virkelig godt og underholdende content samt nogle virkelig gode, relevante og ærlige anmeldelser af forskelligt gear. Er man til podcasts, så kan han også findes på Spotify under navnet The crafting of bush.

En anden dansk outdoor content creator, vi lige skal runde, er @north_coast_outdoor. Æstetikken er helt i top, kaffen er god, og opslagene relevante, enkle og anmeldelserne er gode. Der er især fokus på snitning og knive, hvilket er et nice touch. Man får set en god portion af de skønne danske skove med disse to influencers og billedkvaliteten er helt i top.

Et kig mod udlandet

telt

Foto af Scott Goodwill CC0 1.0 Caption: Skøn æstetik og godt content er noget, du kan forvente fra de her influencers.

De danske influencers er godt med i gamet, men kigger vi mod udlandet, så finder vi helt klart også nogle top influencers i outdoorgenren.

Blandt andet så finder du Daniel Ernst – en fotograf med flere en 700.000 følgere. Han lever i sin campervan, Wilma, og rejser gennem Skandinavien, Island, Finland, Færøerne og mange andre steder og skyder fantastiske billeder med sit kamera. Hans blikfang er hans evne til at fange de mest utrolige vinkler og steder. Han har også en YouTubekonto, hvor man kan få et blik bag scenerne. Du finder hans konto på @daniel_ernst og hans campervan har endda også sin egen konto – den finder du lige her på @bulli.wilma. Her kan du følge med i Wilma og Daniels eventyr.

En anden instagrammer, vi lige skal rundt omkring, er manden bag kontoen @evolumina, Marcel Lesch. Gennem sin konto beskriver og fanger han de bedste billeder og øjeblikke. Han har en stor passion for natur, camping, udstyr, og fantastiske billeder. Han arbejder over hele verden som freelancefotograf og fanger alt lige fra ørkner til ishuler, fantastiske vandfald, til Alperne og de smukke og forunderlige regnskove og nationalparker verden over.

Bag Instagramkontoen @twintheworld finder vi de to fætre Roman og Valentin. Udover at være fætre, så er de også enormt gode venner, der rejser verden tyndt sammen. De har været på deres influencerrejse sammen siden 2015 og deler i dag den fantastiske skønhed af de schweiziske alper. De har nu et fuldtidsjob som omrejsende influencere og lever godt at deres brand – og med god grund, for deres content er både smukt, informativt og enormt spændende.

Den sidste influencer, vi lige skal have rundet, er den østrigske Sabrina Majnek, der har bloggen BeRoSa – navnet afspejler også bloggens indhold. Hendes kreative indhold drejer sig om hende selv, hendes kæreste og deres hund. Hun har en spændende og relevant blog, hvor hun deler ud af tips og information om hendes veganske livsstil, hiking og klatring og hendes passion for at leve på en måde, der er både bæredygtig og meningsfyldt.

Der er rigtig mange andre gode og interessante influencere både på Instagram, TikTok og diverse blogs og man kan finde dem ved at bruge lidt forskellige søgeord, som for eksempel ’outdoor’, ’camping’, ’nature photography’, og så videre. Der er nok af materiale derude, hvis man bare søger. Hvis du selv har en outdoorkonto, så handler det bare om at holde fast i den og promovere den samtidig med, at du fortsætter med at dele solidt og inspirerende content.

Scroll to Top