Få den perfekte moderigtige udendørsjakke

udendørsjakke

De fleste kvinder kender dilemmaet: Man vil gerne have en varm og beskyttende udendørsjakke, men man vil ikke gå på kompromis med udseendet. Alt for mange store vinterjakker bliver formløse og hænger løst omkring kroppen. Er du outdoor typen, så kan det være svært at finde den rigtige jakke, der matcher dit æstetiske behov.

Med en Global Funk jakke kan du dog både se godt ud og beskytte dig selv mod vind og vejr udendørs. Global Funk er et dansk mærke, som desuden laver jeans og flyverdragter. Det er et brand målrettet den aktive kvinde, som elsker natur og aktiviteter i det fri, og som samtidig vil bevare et feminint look.

Global Funk jakker

Global Funk laver formsyede og langærmede jakker, der er forede godt og holder varmen i blæst og slud. Looket er ret klassisk og kan kombineres med både jeans, stofbukser og træningstøj. Designet er simpelt, og alligevel viser de udvalgte mønstre og smagfulde knapper sans for detalje. Hvad enten der er tale om en tur i byparken, skoven eller ved vandet, så passer jakken perfekt til det danske klima.

Prismæssigt ligger Global Funk outdoor jakker på et meget rimeligt leje trods deres høje kvalitet. De fås i forskellige naturfarver som sandfarvet, brun og dybgrøn. Jakkerne er utrolig behagelige at have på, så man kan bevæge sig frit uden nogen form for ubehag. Uanset om man bare går en tur, ordner have eller tager ud og leder efter svampe.

Hvem står bag brandet?

Global Funk startede tilbage i 2003 og er et dansk mærke. De bruger langtidsholdbare materialer, så din jakke kan holde i mange år. Mærket er målrettet til den modebevidste kvinder, som elsker at opholde sig udendørs. De laver også jeans og leggings. Komfort er en fællesnævner for alle deres produkter. Er du glad for denim, så er det en af Global Funks vartegn.

Global Funk eksporterer tøj til forskellige dele af Europa. Det er den meget populære tøjkæde Message A/S, der står bag.

Flot til udendørsevents

En af de bedste ting ved at have en smart outdoor jakke er, at den er perfekt til begivenheder udendørs. Er man til bryllup, reception eller lancering uden for i stridt vejr, så kan det ærgre, hvis man skal tage en oversize sweater eller hobbyjakke på for at holde varmen. Især når man har lagt make-up, taget flotte sko på og gjort noget ud af outfittet.

Global Funk jakken er diskret og kan holdes åben, så man stadig holder stilen.

Scroll to Top