Stimulerende hundelegetøj til haven

glad hund

Hunde har lige som vi mennesker brug for både fysisk og mental stimulering for at fungere optimalt. En hunds trivsel afhænger ikke kun af, at den får mad og drikke. Den skal aktiveres og udfordres – og her er hundelegetøj til haven det perfekte redskab!

Hundelegetøj er en paraplybetegnelse, der dækker over mange forskellige ting. Det kan være alt fra simple snore med bolde i over bamser til hunde pools. Noget legetøj er designet sådan, at hunden skal løse en opgave for at få en godbid som belønning. Find inspiration i denne artikel og køb det her.

Mange forskellige funktioner

Når du shopper efter legetøj til din hund, så overvej at købe et multifunktionelt et af slagsen. Det kan være en træningsbold, som foruden træk-og bid funktion har både en tandrensende effekt og godbidder indbygget. Godbidderne kan bruges som motivation under træning, hvor hunden får belønning, når den udfører en opgave korrekt.

Ved noget legetøj trænes hundens kognitive evner benhårdt. Det kan være, at den skal trække skuffer ud eller skubbe til bolden på en bestemt måde for at få sin snack. Lige som man kan få legetøj med forskellige sværhedsgrader til små børn, så kan man også til hunde. Gradvist kan du øge sværhedsgraden i takt med, at din hund bliver skarpere til at regne redskabet ud.

Sjov i poolen

Tænk på, hvor entusiastiske hunde er, når de spurter ud i havet eller svømmer rundt i en skovsø. Hunde elsker at pjaske rundt i vand – og derfor er en pool til hunden i haven ideel! Særligt om sommeren, når solen skinner og heden gør det svært for hunde at ånde under deres kraftige pels. Her kan en forfriskende dukkert være guld værd og virkelig øge hundens ve og vel.

De fleste hunde pools er utrolig nemme at folde ud og sammen samt fylde med vand. Her kan din hund få mange timer til at gå, mens du som ejer ser til. Alternativt kan du også købe en måtte, der fungerer som en slags springvand i haven.

Her kan hunden løbe ind og ud og lege med vandstrålerne eller blot ligge sig og tage en afkølende slapper.

Køb mere af gangen!

Når du først er i gang med at researche passende legetøj til din hund, så overvej at købe to til tre stykker. Så ved du, at der er variation i underholdningen, og du sparer bøvlet ved at bestille af flere gange.

Scroll to Top