Giv dine dyr lidt ekstra kærlighed i vintermørket

hest

Dyrene er uundværlige for os mennesker, og dette gælder i særdeleshed, hvis man elsker udelivet. Der er ikke noget, der kan give os et smil på læben, som dyr kan, og derfor skal man også forkæle dyrene lidt ekstra i disse kolde vintermåneder. Dette gælder både husdyrene på gården eller i lejligheden, men det gælder også dyrene ude i vinterkulden, der har brug for hjælp med nærende føde. Vinteren er hård ved både mennesker og dyr, og derfor bør man holde et ekstra godt øje med alle, indtil de lysere dage kommer nærmere.

Naturlige produkter gør en verden til forskel

Når man har med dyr at gøre, så skal man altid sigte efter, at kosten er så tæt på det, som de vil kunne finde i naturen som muligt – og dette gælder også om vinteren. Derfor bør man gå den ekstra mil for at finde nogle lækre, naturlige og danskproducerede produkter, som dyrene vil elske at indtage.

Her er hestefoder fra Urtefarm et perfekt eksempel, idet produktet bringer lækre urter og naturlige ingredienser til den kolde og mørke stald. De bedste produkter er med til at holde dine dyr fri for sygdomme hele vinteren igennem, og det kan faktisk spare en tur til dyrlægen på den lange bane. Dyrene fortjener alt det bedste, og særligt om vinteren er dette vigtigere end noget andet.

Sørg for at kæle lidt ekstra om dyrene

Dyr, såvel som mennesker, kan gå hen og blive deprimerede og ensomme i den mørke tid, og derfor bør man sørge for at kæle lidt ekstra om dyrene om vinteren. Det behøver ikke at kræve mange kræfter, men så længe dyrene føler, at de bliver set og værdsat, så betyder det alverden. Dyr kan måske ikke udtrykke deres følelser ligeså klart som mennesker, men de bringer mindst ligeså stor glæde, som det er tilfældet for deres tobenede venner.

Udover en ekstra kæletur, så kan det være en god idé at forkæle dine dyr med lidt ekstra godt i form af en dejlig godbid eller deslige, som de kan gå og hygge sig med. Det kan også være i form af en ekstra fuglekugle til fuglene i haven, således at de ikke skal gå sultne i seng, eller noget helt tredje – alle dyr fortjener omsorg og pleje, så sørg for at vinteren bliver så let for dem, som muligt; i naturen såvel som derhjemme.

Wellness er ikke kun for mennesker

Hvis du føler, at menneskets bedste ven eller et andet af dine dejlige dyr har fortjent lidt ekstra forkælelse, hvorfor så ikke benytte vinterens kulde til at tage dem en tur til et wellness-sted for dyr? Dyr får samme gavnlige effekt ud af wellness, som det er tilfældet for mennesker, og der er efterhånden flere og flere steder, hvor man kan forkæle sine dyr i dejlige bade og med sjove aktiviteter. Det lyder måske lidt skørt, men det er faktisk rigtig gavnligt for dyrenes velbefindende at blive forkælet lidt ekstra indimellem – og bare rolig: Der er mange andre, der ligesom dig tager dyrene med til wellness.

Dyr giver os mennesker så mange glæder, så hvorfor ikke gengælde den uendelige kærlighed i de mørke vinterstunder?

Scroll to Top