Tre ting en rigtig jæger skal have

jægere

Det er ved at blive forår, og det betyder, at bukkesæsonen snart går i gang. Selvom man kan gå på jagt hele året, så kan de fleste jægere vist blive enige om, at bukkesæsonen er den sjoveste. Der er bare noget ekstra tilfredsstillende ved at skyde en buk. Bukkesæsonen i år går ind den 16. maj. Det vil sige, at man har lidt tid endnu til at blive klar. Der er en række ting, som er rigtig gode at have, når man skal på jagt. Vi har her samlet tre ting, som enhver jæger skal have, hvis han vil gå på jagt. 

Den gode riffel

De fleste jægere i Danmark bruger en riffel, når de skal på jagt. Der er nemlig en del dyr, som man kun må skyde med riffel. Bukken er en af dem, da man kun må skyde den med riffel eller bue. De fleste foretrækker riflen, da den er en del lettere at have med at gøre. Der findes mange forskellige typer rifler, og man kan få dem i alle prisklasser. Hvis man vil have en god riffel, så skal man gå til en våbensmed. Våbensmede er nemlig uddannet til at lave rigtig gode rifler. Derudover kan de også lave riflen, så den passer perfekt til dig. Hvis man vil have lidt ekstra, kan man også få udsmykket skæftet. 

Komfortable vandrestøvler

Selvom der er mange, der ikke tænker over det, så går man rigtig meget, når man er på jagt. Især hvis man har et stort jagtareal kan man komme til at gå rigtigt langt. Derfor er det også vigtigt, at man har nogle gode vandrestøvler, som man er i stand til at gå langt i. Der er nemlig ikke noget, som kan ødelægge en jagt som at have våde og ømme fødder, fordi man ikke har de rette sko på.

En skarp kikkert

Rigtig meget af jagt går ud på at kigge efter dyret. Hvis man ikke har prøvet at være på jagt før, kan man komme til at tro, at en jagt består af, at man skyder hovedløst efter en masse dyr. Det kunne ikke være længere fra sandheden. Det meste af en jagt går med at kigge efter dyr, og her er det rigtigt rart at have en god kikkert. Man kan finde rigtig mange super gode jagtkikkerter, der er lavet til at gå på jagt, og derfor er stabile nok til, at man kan tage dem med rundt, uden de går i stykker. Samtidig er de også super skarpe, så man får de bedste muligheder for at få øje på dyret.

Scroll to Top