Klæd din hund på til eventyret med hundeudstyr fra Canem.dk

glade hunde i naturen

Når man skal købe hundeudstyr, er det vigtigt, at man overvejer tingene nøje. Det nytter ikke noget, at man går ud og køber det første, som man falder over – det er nemlig oftest ikke det bedste. Hundeudstyr kan være alt fra hundehalsbånd, hundeseler, hundesnore og træningsudstyr. Der er altså meget at vælge imellem.

Hundeudstyr til den daglige gåtur

Langt de fleste hunde har brug for at blive luftet mindst en gang – hvis ikke to gange – om dagen. Her er det altså ikke altid nok at lukke hunden ud i haven. En gåtur er med til at stimulere og aktivere hunden. Det er for eksempel meget populært at tage noget hundelegetøj med ud på gåturen og lege apport.

Når du går tur, kan du vælge bare at gå med hundens normale halsbånd og så en simpel hundesnor. Nogle hunde kræver dog lidt mere specielt udstyr. Det kan for eksempel være, at hunden trækker lidt.

Udstyr til den trækkende hund

Hvis hunden trækker, kan man købe et halsbånd med halvkvæl funktion. Det er slet ikke så voldsomt, som det egentligt lyder. Halvkvæl funktionen behøver ikke altid være sat til – men hvis den er det, vil halsbåndet strammes, når hunden begynder at trække. Hunden vil derfor helt automatisk sætte farten ned og holde op med at trække.

En hundesele er også et populær valg. Hundeseler anbefales især til hvalpe, som har brug for lidt ekstra styring. Her er et halsbånd ikke altid nok grundet hvalpens aktive mentalitet. Hundeseler bruges dog også ofte til større hunde, som har brug for en fast hånd. Seler er generelt meget komfortable, da de slet ikke lægger noget pres på nakken.

Canem.dk tilbyder både hundehalsbånd, hundeseler og meget andet. Her kan man også finde hundeseler og hundehalsbånd med indbygget refleks – hvilket jo er perfekt til de mørke danske vintre.

Ekstra hundeudstyr du bare skal eje

Et hundedækken

Det kan måske lyde lidt sjovt, men hundedækkener er faktisk ikke en helt dum opfindelse. Nogle hunde er gode til at modstå både blæst og kulde. For eksempel er en Husky vant til – og trives også godt i – koldt vejr. Men der er altså også mange hunde, som har en tendens til at fryse her i kolde Danmark. Løsningen på dette er et hundedækken. Et hundedækken kan også fås med refleks, så de kan bruges på de kolde, mørke gåture.

Hundedækkener fås i mange former – man kan købe alt fra regn-dækkener til fleecedækkener. Man kan faktisk også købe et kølende hundedækken. Sidstnævnte vil garanteret være et hit for den sibiriske Husky på en varm sommerdag.

Træningsudstyr

Hvad enten du ejer en hvalp eller en fuldvoksen hund, er regelmæssig hundetræning en god idé. Her er det selvfølgelig nødvendigt at købe det rigtige træningsudstyr. Det kan for eksempel være en sporeline.

En sporeline er en lang snor, som fungerer perfekt til træning og jagt. Den giver nemlig hunden frihed til at løbe rundt selv og dufte til forskellige ting, mens man altså stadig selv har føringen og kontrollen. Sporeliner fås i mange forskellige længder. Mange bruger en kort sporeline til de daglige gåture. Til træning og jagt er sporeliner med en længde på over 10 meter et godt og populært valg.

Scroll to Top