Tag på outdoor ferie i USA

Ønsker du en på opleveren hvor alle dine sanser og forestillinger bliver sat på prøve, kan en outdoor ferie til USA være det rette for dig. Bliv mødt af nogle af verdens smukkeste landskaber, fra øde ørken til frodig skov, og prøv kræfter med alt fra bjergbestigning, til kajakroning, trekking eller river rafting. Mulighederne er mange, og i USA kan alle disse muligheder blive fyldestgjort. Læs med.

 USA har længe været blandt en af de mest populære rejsedestinationer, grundet det store land, der byder på alt hvad fantasien begærer, og hvor kun ens egne tanker sætter begrænsninger. Rejs rundt fra øst til vest eller nord til syd, og bliv mødt af vilde dyr, høje skyskrabere, gode shoppingsmuligheder, de højt ragende Rocky Mountains eller det laveste punkt i Death Valley. Med en outdoor ferie, kan du planlægge lige efter dine behov, og skabe en skræddersyet rejse, der imødekommer alle dine ønsker.

Ansøg om visum

For at kunne drage lovligt ind i landet, er det først og fremmest vigtigt at man forinden har ansøgt om visum. Ansøg på esta.dk, og få udstedt et elektronik visum der giver adgang til indrejse i landet. Måden hvorpå det foregår er forholdsvis ligetil, og kræver blot, at du udfylder en række dokumenter med præcise oplysninger omkring dig og dit ophold. Hermed kan den amerikanske myndighed godkende, at du rejser ind i landet på lovlig vis og med gode intentioner, hvorved du vil undgå at blive nægtet indrejse eller direkte smidt ud af landet. Gennemsnitligt er der 7 dages ventetid, hvorfor det er en fordel at få det klargjort et par uger inden afrejse.

Skræddersy din ferie

USA er stort, og man vil sjældent kunne nå at opleve alt på de gældende rejsedage, hvorfor det handler om at prioritere og planlægge. Der findes mange gode bud på outdoor aktivteter og destinationer som klart er et besøg værd, hvorfor vi nedenstående har listet en række som måske kan hjælpe dig godt på vej.

Vestkysten i USA

Vælger du at bevæge dig i retning af vestkysten, er du garanteret storslåede naturoplevelser. Dette er et oplagt sted, hvis du nyder at vandre eller klatre i klipper. Her finder du alt fra Grand Canyon til de røde klipper i Antelope og Bryce Canyon.

Det vestlige Canada

Er du mere til outdoor aktiviteter på vand, kan det vestlige Canada med turkise gletsjersøer være destinationen for dig. Her kan du slappe af i de fri, mens du nyder livet smukke opgivelser, siddende i en båd. Yderligere kan du kombinere ferien med de omkringliggende nationalparker, vandrestier og skipister.

Texas

En outdoor ferie kan aholdes flere steder, og drømmer du om at tilbringe den på det sande prærieland, er Texas om nogen stedet for dig. Rejs rigtig tilbage i tiden og bo på en sand ranch som på film. Rid på heste, gå lange idylliske ture, og nyd de mange autentisk ranch oplevelser.

Hawaii

Surfing er en sportsgren der virkelig har slået igennem de seneste år, og med stor forståelse. Måden hvorpå bølgerne kan føre dig frem, og skabe et vis adrenalin sus i kroppen, er en følelse man sjældent vil glemme. Oplev det på egen hånd, og tag på outdoor ferie til Hawaii. Her har du mulighed for at surfe i øgruppens berømte bølger samt udforske den frodige natur på over og under vand.

Dette skal du medbringe

En outdoor ferie adskiller sig fra en almindelig charterrejse ved, at du er nødsaget til at medbringe en række øvrige praktiske ting, der gør dig bedre i stand til at færdes i naturen. Vi anbefaler derfor, at man sætter sig grundigt ind i sin rejsedestination, heraf både hvad der gør sig gældende for temperaturer og klima, men også særlige lovgivninger i forhold til ophold i naturen.

Derudover er det en klar fordel at have en stor rummelig taske, som er komfortabel og skaber den rette støtte til ryggen. I den skal der være plads til alt dit tøj, både varmt og koldt, samt en termo drikkedunk, liggeunderlag og eventuelt madredskaber. Samtidig kan det være en fordel at iklæde sig i lag på lag, hvorved man nemt kan tage tøj af eller på alt efter temperaturen. Gode vandrestøvler er også et must, da dine fødder skal kunne holde til mange timers vandren.

Scroll to Top