Valg af grill til teltturen: Hvad skal man se efter?

grill telttur

Er du glad for at tage på telttur i naturen? I så fald ved du, at du ikke bør gå ned på udstyr. Skal du bruge flere dage i naturen, skal du have en måde at lave mad på. I naturen kan du lave mad på flere måder, men det er dog lettest at bruge en grill.

Har du i sinde at tage en grill med på telttur, er der flere ting at tage højde for. Det er nemlig ikke en hvilken som helst grill, der vil egne sig til at blive taget i brug til dette formål. Er du på jagt efter en god grill, du kan bruge til din næste telttur, er det vigtigt at vide, hvad du skal holde øje med.

Sådan vælger du den rette grill til teltturen

Det rette valg af grill er afhængigt af flere faktorer. Af den grund er det vigtigt, at du tager dig tid til at vælge med stor omhu. Når du skal købe en sådan grill, er det i høj grad nedenstående, der skal være i fokus:

Gas eller kul: Til en start skal du vurdere, om du vil købe en grill, der drives af kul eller gas. Da kul er tungt at slæbe rundt på, er det bedst at vælge en grill, der er drevet af gas. I de fleste tilfælde kan du nøjes med blot at have en lille gasflaske med, som hverken fylder eller vejer specielt meget.

Kompakt: I og med, at du skal bære rundt på den, er det en god idé at vælge en gril, der er kompakt. Du kan sagtens finde en grill, der kan skilles af, så du nemt kan opbevare den i din taske e.l. Derfor er det også en god idé, at det er en sådan grill, du vælger at gå efter.

Grillrist: Det er en klar fordel at vælge en grill, hvortil der medfølger en grillrist med teflon. Det gør det lettere at rengøre den, når du har brugt den. Dertil bør den også være vendbar, så du både kan bruge den til at grille og stege.

Du kan finde et stort udvalg af gasgrills, som egner sig til brug på teltturen. Når du vælger, bør du vælge med fokus på ovenstående, men naturligvis også med et vist fokus på dine egne behov og krav. Der er nemlig stor forskel på, hvad folk kræver af deres grill.

Scroll to Top